NavMenu

WhatsApp Web dobio opciju koju svi dugo čekaju

Izvor: Nova Petak, 18.08.2023. 10:19
Komentari
Podeli
(Foto: Alejandro Ruhl/shutterstock.com)
Onlajn veb aplikacija za WhatsApp sada nudi više privatnosti svojim korisnicima zahvaljujući novoj opciji zaključavanja aplikacije.

- Zahvaljujući ovoj funkciji, moguće je zaštititi aplikaciju od neovlašćenog pristupa pomoću lozinke. Nakon opsežnog testiranja, funkcija je za sada dostupna beta testerima - rekli su iz WhatsApp-a, koji je u vlasništvu kompanije Meta.

Funkcija zaključavanja ekrana prvobitno je najavljena prošle godine, ali se tek sada uvodi.

Kada bude dostupna svim korisnicima, što bi trebalo uskoro da se desi, funkcija će se nalaziti u podešavanjima pod opcijom "Privatnost". Kada unesete lozinku po izboru, biće tražena od vas svaki put kada iznova otvorite aplikaciju.

Nova funkcija ne samo da unapređuje privatnost i bezbjednost, već i blokira "push" obavještenja kada je aplikacija zaključana. To je odlična vijest, jer su obavještenja o primljenim porukama često dostupna svima koji imaju pogled na ekran.

Opcija zaključavanja već postoji na mobilnoj aplikaciji, a na veb verziju stiže posle više od godinu dana najavljivanja.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.05.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

SMATSA najavila nove infrastrukturne projekte u CG

Izgradnja aneksa terminalne zgrade u Podgorici i instaliranje i nabavka sekundarnog radara na planini Vrsuta, ključni su infrastrukturni projekti koje Kontrola letjenja Srbije i Crne Gore (SMATSA) planira da investira u Crnoj Gori, saopštilo je Ministarstvo saobraćaja i pomorstva nakon sastanka ministra saobraćaja i pomorstva Filipa Radulovića i pomoćnika direktora SMATSA Rajka Uskokovića. - SMATSA je izuzetno važan činilac i zato

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.