NavMenu

Izgradnja autoputa Banjaluka-Prijedor mogla bi početi ove godine

Izvor: eKapija Četvrtak, 12.08.2021. 08:28
Komentari
Podeli
(Foto: LIUSHENGFILM/shutterstock.com)
Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je danas u Banjoj Luci sa delegacijom kineske kompanije Shandong, kojoj je dodijeljena koncesija za izgradnju auto puta Banjaluka-Prijedor, saopšteno je iz Vlade RS.

Tokom sastanka, predsjednik Vlade naglasio je da se očekuje da bi izgradnja ovog autoputa mogla započeti već tokom ove godine, ističući da se radi o projektu od strateškog interesa za cijelu Republiku Srpsku.

Sa predstavnicima Shandonga razmotrena je trenutna dinamika realizacije ovog projekta i tekuće pripreme za početak radova na terenu. Istovremeno, razgovarano je i o projektu izgradnje autoputa na dionici Vukosavlje – Brčko.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.05.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Simbol Budve dobija novi sjaj - Rekonstrukcija hotela Mogren kreće na jesen

Rekonstrukcija hotela Mogren u Budvi počeće na jesen, a cilj je podizanje hotela na nivo od 4 zvjezdice, saopšteno je iz hotelske grupacije (HG) Budvanska rivijera. Kako je navedeno, Odbor direktora je na 19. sjednici izabrao rekonstrukciju hotela Mogren, u Budvi, podizanjem hotela na nivo od 4*, za pravac daljeg razvoja njegovog poslovanja. Sjednicom je rukovodio predsjednik Mijomir Pejović. - Očekivani početak rekonstrukcije hotela

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.