NavMenu

Ukinuta saglasnost za osnivanje slobodne zone Novi duvanski kombinat Podgorica

Izvor: eKapija Četvrtak, 05.09.2024. 15:49
Komentari
Podeli
(Foto: Google Earth/Printscreen)
Vlada je na poslednjoj sjednici donijela Odluku o ukidanju saglasnosti za osnivanje slobodne zone Novi duvanski kombinat Podgorica.

Kako je saopšteno, imajući u vidu da je usljed obustave proizvodnje došlo do prodaje proizvodnih linija, kao i otpuštanja zaposlenih, ocijenjeno je da su su trajno prestali uslovi po osnovu kojih je dobijena saglasnost na osnivanje Zone i da više ne postoji ekonomska opravdanost za nastavak njenog poslovanja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.09.2024.  |  Saobraćaj

Uprava za saobraćaj podsjeća: Teretnjacima zabranjen novi put od Berana do Kolašina

Automatski brojač saobraćaja, instaliran na putu Buča-Lubnice, u avgustu je registrovao prolazak 191,8 hiljada vozila na putnom pravcu Berane-Kolašin, saopšteno je iz Uprave za saobraćaj. Iz Uprave su kazali da je kroz tu dionicu u prosjeku dnevno prolazilo 6,19 hiljada vozila. - Najveća frekvencija saobraćaja evidentirana je uoči i tokom vikenda, a najviše je registrovano 4. avgusta, i to 7,76 hiljada prolazaka. Tako visoka

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.