NavMenu

BB Link: Savjeti za savršeno osvjetljenje

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 23.09.2024. 09:51
Komentari
Podeli
(Foto: Freepik)
Kako bismo otkrili najnovije trendove u osvetljenju, posetili smo BB Link, jednu od vodećih kompanija u oblasti rasvjete i elektromaterijala za komercijalne i industrijske potrebe.

Kvalitet po pristupačnoj cijeni i rješenja u skladu sa najnovijim trendovima i evropskim standardima, ključ su uspjeha kompanije koja posluje više od dvije decenije i specijalizovana je za uvoz i veleprodaju LED rasvjete, ventilacionih sistema i elektromaterijala.


Bogat izbor brendova

Bogata ponuda uključuje brendove kao što su Lumé, Dawn, Homelight, Wever & Ducré, Lenslux, Biton i Era, koji pokrivaju različite segmente i zahtjeve – od stambenih rješenja do industrijskih i uličnih osvjetljenja.

Lumé je ekskluzivni brend poznat po inovativnom dizajnu i rješenjima za ekskluzivnu unutrašnju rasvjetu. Ako tražite savremena i estetski usklađena rješenja koja dodaju eleganciju vašem prostoru, Lumé je pravi izbor.

(Foto: BB link)
Dawn je specijalizovan za industrijsku rasvjetu koja parira evropskim standardima po konkurentnim i pristupačnijim cijenama. Sa Dawn proizvodima, možete očekivati kvalitet i rješenja koja udovoljavaju najvišim standardima za industrijske i ulične projekte.

Homelight je idealan za stambene unutrašnje i spoljne prostore, nudeći odličan balans između dizajna i cijene. Brend je stvoren da zadovolji različite ukuse i potrebe, pružajući kvalitetnu rasvjetu koja se uklapa u svaki enterijer i eksterijer.

Wever & Ducré je brend koji nudi rasvjetu atraktivnog dizajna i visokokvalitetnih materijala.

- Kao saradnici, koji su partnerski povezani s ovim ekskluzivnim i poznatim brendom, vjerujemo da će njihov slogan "Život je prekratak za dosadnu rasvjetu" inspirisati sve koji traže inovativna rješenja u rasvjeti – poručuje za eKapiju direktor BB linka Nebojša Bilanović.

(Foto: BB link)
Ako tražite sveobuhvatna rješenja koja zadovoljavaju različite tehničke zahteve, Biton je izbor za vas, jer pokriva sve aspekte elektro materijala, uključujući pribor, instalacionu opremu i automatiku, kako za stambene, tako i za industrijske potrebe.

Brend Era se svojim kvalitetom preporučuje kada su potrebna vrhunska ventilaciona rješenja, kako za industrijske primjene, tako i za kućne uslove, pružajući efikasnost i pouzdanost u svim okruženjima.

Lenslux je specijalizovan za LED sijalice, pružajući visokokvalitetne proizvode koji kombinuju dugotrajnost i efikasnost. Dugoročne, energetski efikasne i ekonomične, Lenslux LED sijalice su rješenje koje garantuje vrhunske performanse i dug životni vijek.

(Foto: Freepik)

Kako da izaberete pravo rješenje

Ukoliko vam je potreban savjet u odabiru rješenja za različite projekte, stručni tim BB link je tu da vam pomogne i osigura da vaše potrebe budu potpuno zadovoljene. Naš sagovornik predlaže da se prvenstveno fokusirate na namjenu i funkcionalnost proizvoda.

- Na primjer, Lumé nudi elegantna rješenja za visokokvalitetnu unutrašnju rasvjetu, dok je Dawn idealan za industrijska unutrašnja i spoljna rješenja. Važno je uzeti u obzir i garanciju i servis - provjerite da li kompanija pruža dobru postprodajnu podršku i ispunjenje zadatih rokova, čak i pri najkomplikovanijim zahtjevima – pojašnjava Bilanović.

BB link sarađuje sa velikim brojem poslovnih partnera širom zemlje i regiona, a kupci iz Beograda mogu vidjeti uživo proizvode u četiri maloprodajna objekta, kao i specijalizovanom showroom-u posvećenom brendu Lumé, gdje ih čekaju zaposleni spremni da pronađu najbolje rješenje za svakoga.

(Foto: Freepik)
Kompanija BB link planira da uvede još inovacija u LED tehnologiji i energetskoj efikasnosti i proširi ponudu kako bi nastavila da zadovoljava zahtjeve klijenata, i u zemlji i van nje. Usmjerena je ka stalnom poboljšanju kvaliteta, kao i unapređenju poslovanja u zemljama EU.

- Ponosni smo na našu sposobnost da pružimo visok kvalitet proizvoda uz konkurentne cijene. Želim da izrazim zahvalnost našim klijentima za povjerenje koje nam ukazuju više od 20 godina. S obzirom na to da ova posjeta ne može obuhvatiti sve detalje koji bi vas mogli zanimati, pozivam vaše čitaoce da nas posjete uživo i razgovaraju sa našim stručnjacima. Naša vrata su otvorena za sve koji žele da pronađu optimalna rješenja za svoje projekte. Radujemo se vašem dolasku i mogućnosti da vam pomognemo - poručuje direktor BB linka Nebojša Bilanović.



Fotogalerija
BB link
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.09.2024.  |  Finansije

Kamatne stope pale

Prosječna ponderisana efektivna kamatna stopa na ukupno odobrene kredite, koja obuhvata sve njihove troškove, u julu je na mjesečnom nivou pala 0,01 procentni poen i iznosila je 6,6 odsto, pokazuju podaci Centralne banke (CBCG). - Prosječna ponderisana nominalna kamatna stopa je na mjesečnom nivou bila niža 0,01 procentni poen i iznosila je 6,11 odsto - navodi se u Biltenu CBCG. Kamatne stope na novoodobrene kredite u julu su na mjesečnom

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.