NavMenu

Međunarodni Festival sportskog filma na Zlatiboru od 22 do 25. avgusta

Izvor: eKapija Subota, 17.08.2024. 09:48
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: ktsdesign/shutterstock.com)Ilustracija
U znak sjećanja na Sinišu Mihajlovića, 22. avgusta počeće 13. izdanje Međunarodnog festivala sportskog filma na Zlatiboru. Festival će biti otvoren specijalnom izložbom u Kulturnom centru Zlatibor, gdje će posjetioci imati priliku da pogledaju privatne fotografije, lične predmete, dresove, pehare i medalje ovog istaknutog fudbalera i trenera, prenosi portal Zapadna Srbija.

Ove godine, festival nosi slogan "Da pobijedi olimpijski duh" i traje od 22. do 25. avgusta. Na programu će se naći 77 sportskih filmova iz 25 zemalja, sa četiri kontinenta, koji će biti prikazivani u Kulturnom centru Zlatibor, na Kraljevom trgu, kao i u bioskopskoj sali Doma kulture u Čajetini.

Organizatori su odlučili da priznanja za izuzetan doprinos sportu i filmu dodijele Odbojkaškom savezu Srbije, Filmskim novostima, Jugoslovenskoj kinoteci, kao i uglednim sportistima poput Ratka Rudića, Zorana Mustura, Vanje Grbića, Jureta Franka, Zorana Markovića, glumcima Milenku Pavlovu i Slobodanu Ninkoviću, dok će paraatletičar Miloš Grlica dobiti posebno priznanje "Nataša Kovačević" za heroja sporta i života.
Fotografije:
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.09.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Pogledajte kako će izgledati Bulevar Vojislavljevića u Podgorici - Raspisan tender za gradnju vrijedan 14,5 mil EUR (VIDEO)

Kako je i najavljeno, Uprava za saobraćaj objavila je tender za izgradnju bulevara u Ulici Vojislavljevića, sa mostom i kružnim tokom Cetinje - Nikšić. Riječ je o drugoj fazi projekta. Vrijednost radova je 14,5 mil EUR sa PDV-om. Ova saobraćajnica smještena je u podgoričkom naselju Zabjelo, a radiće se u dužini od 3,2 km, od kružnog toka kod Vodovoda do mosta na Morači. Predviđena je izgradnja bulevara sa četiri saobraćajne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.