NavMenu

46. Salon arhitekture od 28. marta do 28. aprila

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 29.01.2024. 16:22
Komentari
Podeli
Muzej primijenjene umjetnosti (Foto: Print screen / Google maps)Muzej primijenjene umjetnosti
Salon arhitekture, 46. po redu, biće održan prema planiranom programu Muzeja primijenjene umjetnosti za 2024. godinu u terminu 28. marta do 28. aprila.

Konkurs za učešće je otvoren od 25. januara do 23. februara 2024. godine, a prijavljivanje radova podnosi se elektronskim pute, na ovom linku.

Ovogodišnji Salon arhitekture predstavlja arhitektonski ekosistem u Srbiji i biće realizovan u organizaciji Muzeja primijenjene umjetnosti (MPU) u saradnji sa Udruženjem arhitekata Srbije (UAS), Asocijacijom srpskih arhitektonskih praksi (ASAP) i Ženskog arhitektonskog društva (ŽAD)

- Zajedničkim radom na organizaciji ovog Salona želimo da pošaljemo poruku o nužnosti sinergije čitave arhitektonske zajednice u Srbiji sa ciljem da naša disciplina dobije bolje i vidljivije mjesto u društvu - navedeno je na sajtu muzeja.

Podsjetimo, Salon arhitekture predstavlja tradicionalnu godišnju manifestaciju Muzeja primijenjene umjetnosti, utemeljenu 1974. godine.

Dodjeljuju se Grand Prix - Velika nagrada Salona, nagrade, pohvale i priznanja.

Raspis potražite ispod teksta.

Mapa: Muzej primenjene umjetnosti
Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Završetak gradnje hotela Marriott u Kotoru očekuje se kroz dvije i po godine - Investicija vrijedna 35 mil EUR

Kotor će kroz dvije i po godine dobiti još jedan hotel sa pet zvjezdica, a iza 35 mil EUR vrijednog projekta sa 120 soba, stoji kompanija CG hotel. Hotel se gradi ispod magistrale Kotor-Risan, na ušću rijeke Škudre u more, a završetak radova se očekuje kroz dvije i po godine. Kako je investitor kazao "Vijestima", trenutno su završeni radovi na zaštiti temeljne jame, a nakon izgradnje, hotel će predati na upravljanje kompaniji Marriott

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.