NavMenu

Air Serbia uspostavila direktne letove za Krakov i Varnu

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 05.06.2023. 16:43
Komentari
Podeli
Krakov (Foto: Severinus Dewantara/Unsplash)Krakov
Er Srbija je letom JU638, pokrenula direktne letove između Beograda i Krakova, a potom i letom JU 136, sezonsku liniju između Beograda i Varne. Do grada na rijeci Visli u Poljskoj, nacionalna avio-kompanija će saobraćati četiri puta nedeljno, svakog ponedeljka, srijede, petka i nedelje. Do grada u Bugarskoj, Er Srbija će takođe letjeti četiri puta nedeljno, svakog ponedeljka, srijede, petka i subote, navodi se u saopštenju Er Srbije.

Inauguracioni letovi svečano su dočekani na aerodromu Jovan Pavle II, smještenom 11 kilometara zapadno od centra Krakova, odnosno na aerodromu Varna, koji se nalazi samo sedam kilometara od centra tog grada.

- Turiste koji uživaju u istraživanju evropskih metropola sigurno će obradovati naša nova redovna linija do Krakova. Sada su u prilici da za samo dva sata, udobnim avionima Er Srbije stignu u jedan od najstarijih gradova u Poljskoj. I susjedna Bugarska nudi brojna zanimljiva mjesta za odmor. Među njima se posebno izdvaja Varna, koju nerijetko nazivaju "morskom prestonicom Bugarske". Do tog grada na Crnom moru letjećemo tokom cijele ljetnje sezone. Možda će upravo direktna veza između Beograda i Varne doprinijeti da se prilikom izbora mjesta za ljetovanje putnici opredijele upravo za taj bugarski grad - izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Energija

Nova investicija u OIE u Šavniku - Tri podgoričke kompanije gradiće VE Sinjajevina ukupne instalisane snage 290,40 MW

Tri podgoriče kompanije - N1, Sistem-MNE i PerMonte planiraju u Šavniku izgradnju vjetroelektrane (VE) Sinjajevina - Part II ukupne instalisane snage 290.40 MW. Njima je Vlada na poslednjoj sjednici izdala i urbanističko-tehničke uslove za izradu tehničke dokumentacije, a kako se može vidjeti, gradnja vjetroparka planirana je na više katastarskih parcela u katastarskim opštinama Lipovo, Krnja Jela, Boan, Tušinja i Timar. - Prema

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.