NavMenu

Big Logic - Spremni za pametno sortiranje?

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 05.06.2023. 12:34
Komentari
Podeli
(Foto: Big Logic)
Kreiranje prvog prenosivog, modularnog, automatizovanog, robotskog sistema za sortiranje pošiljaka na svetu rezultat je dvadesetogodišnjeg rada na tehnološkim inovacijama u kompaniji Libiao Robot Co.

Automatska kontrola, sistem za skeniranje i merenje i pametni sistem za punjenje, kao dodatna komponenta, svrstali su Libiao robotska rešenja u veoma poželjne za implementaciju u distributivnim, logističkim i sortirnim centrima širom sveta, ali i u supermarketima, modnoj industriji, medicini, ugostiteljstvu, proizvodnji...

Nakon predstavljanja serije Libiao robota za sortiranje svetu, ova kompanija je najavila da će ostati posvećena tome da učini svet efikasnijim, pa su ubrzo kreirana i 4 osnovna sistema za sortiranje osmišljena u skladu sa potrebama različitih industrija i nazvana u odnosu na glavne komponente.


3D SISTEM
Može se koristiti za sortiranje male i robe srednje veličine ili komisioniranje porudžbina u industrijama kao što su E-trgovina, supermarketi itd. Jednostavan je za implementaciju i potpuno fleksibilan.

EKSPRES TERMINAL
Sistem je prilagođen potrebama sortiranja u glavnim i mini habovima odnosno, takozvanim ekspres terminalima.

SORTIRNI PROSTOR
Dizajniran je za serijske porudžbine, dopunjavanje zaliha (u maloprodajama) i sortiranje u kurirskim službama, supermarketima i modnoj industriji.

SORTIRNA PLATFORMA
Sastoji se od fiksnog dela (čelična platforma), sistema za sortiranje robota, sistema za sakupljanje paketa i sistema za transport. Zahteva manje robota, te je pogodan za velike projekte, kao što su kurirske službe i kompanije sa razvijenom online prodajom.

Svi predstavljeni sistemi su veoma fleksibilni, jer se roboti po potrebi mogu dodavati i oduzimati i time prilagođavati potrebama kompanija.

----------------------------
Ključne prednosti Libiao pametnih robota

* Smanjuju troškove, poboljšavaju iskorišćenost prostora
* Štede energiju - 5 minuta punjenja = 4 sata rada
* Veličina i broj izlaza podesivi u skladu sa potrebama
* Rade bez greške (efikasnost 99,99%)
* Ušteda radne snage za 50% i efikasnost sortiranja povećana 3 puta
* Brz povrat investicije
* Izuzetno brza implementacija u postojeće sisteme
------------------------------

(Foto: Big Logic)

Ako je automatizacija procesa put ka optimizaciji, onda je robotizacija direktan put ka napretku i razvoju. Izaberite taj put – kontaktirajte nas – Libiao roboti su od sada i na tržištu Srbije i regiona.

office@biglogic.rs
+381 62 512 787

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.09.2023.  |  Vijesti

Izračunajte kolika bi vam bila plata po programu Evropa sad 2

Pokret Evropa sad objavio je na svom sajtu kalkulator na kojem možete izračunati iznos plate po programu Evropa sad 2, koji zagovara lider Milojko Spajić. Ukoliko u kalkulator ukucate iznos trenutne plate, dobićete obračun visine mjesečne zarade prema novm programu. Tako, ako primate minimalnu zaradu od 450 EUR, ukoliko program Evropa sad 2 bude usvojen, plata će vam porasti na 700 EUR. Kalkulator možete naći OVDJE.

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.