NavMenu

Kompaniji Adriatic Marinas licence za skladištenje i trgovinu na malo naftnim derivatima

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 13.03.2023. 07:11
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Tobias Arhelger/shutterstock.com)Ilustracija
Regulatorna agencija za energetiku i regulisane komunalne djelatnosti (REGAGEN) izdala je kompaniji Adriatic Marinas iz Tivta licence za obavljanje djelatnosti skladištenja i trgovine na malo naftnim derivatima.

Kako je saopšteno nakon poslednje sjednice Odbora REGAGEN-a, obje licence se izdaju na period od 11. aprila ove godine do 10. aprila 2033.

- Imalac licence dužan je da, ukoliko namjerava da nastavi sa obavljanjem licencirane djelatnosti i nakon isteka važenja licence, podnese zahtjev 60 dana prije isteka važenja licence - naveli su iz Agencije.

Takođe, Agencija je na istoj sjednici usvojila zahtjev kompanije Hifa Oil CG za izmjenu licenci za skladištenje i trgovinu na malo tečnim naftnim gasom, na način što se dodaje novi objekat, odnosno benzinska stanica, za obavljanje te djelatnosti.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Za izgradnju nove saobraćajnice u Buljarici 1,5 mil EUR

Opština Budva raspisala je tender za izgradnju saobraćajnice I2 - H5 Buljarica sa kompletnom infrastrukturom. Vrijednost radova je 1,23 mil EUR bez, odnosno 1,5 miliona sa PDV-om. Kako je pojašnjeno u pozivu, projekat se finansira iz više godina, od čega se u ovoj godini planira potrišiti iznos od 10.000 sa PDV-om. Rok za izvođenje radova je 270 dana od uvođenja izvođača u posao. Ponude se dostavljaju najkasnije do 4. juna do 10 sati,

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.