NavMenu

Kompaniji Adriatic Marinas licence za skladištenje i trgovinu na malo naftnim derivatima

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 13.03.2023. 07:11
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Tobias Arhelger/shutterstock.com)Ilustracija
Regulatorna agencija za energetiku i regulisane komunalne djelatnosti (REGAGEN) izdala je kompaniji Adriatic Marinas iz Tivta licence za obavljanje djelatnosti skladištenja i trgovine na malo naftnim derivatima.

Kako je saopšteno nakon poslednje sjednice Odbora REGAGEN-a, obje licence se izdaju na period od 11. aprila ove godine do 10. aprila 2033.

- Imalac licence dužan je da, ukoliko namjerava da nastavi sa obavljanjem licencirane djelatnosti i nakon isteka važenja licence, podnese zahtjev 60 dana prije isteka važenja licence - naveli su iz Agencije.

Takođe, Agencija je na istoj sjednici usvojila zahtjev kompanije Hifa Oil CG za izmjenu licenci za skladištenje i trgovinu na malo tečnim naftnim gasom, na način što se dodaje novi objekat, odnosno benzinska stanica, za obavljanje te djelatnosti.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

05.05.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Poništen tender za bob na šinama

Tender za izgradnju boba na šinama, u zoni Ski-centra Kolašin 1600, poništen je zbog bitnih povreda Zakona o javnim nabavkama. Rješenje o poništenju donijeto je na predlog Komisije za sprovođenje postupka javne nabavke, koja je ocijenila kao osnovane čak 10 navoda žalbe preduzeća United construction iz Bijelog Polja. Uprava za kapitalne projekte objavila je 5. aprila tendersku dokumentaciju postupka javne nabavke za izgradnju boba.

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.