NavMenu

AMM i CROMA organizuju Kongres evropskih menadžera 14. i 15. oktobra u Splitu

Izvor: eKapija Utorak, 05.10.2021. 14:40
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pavel L Photo and Video/shutterstock.com)Ilustracija
Asocijacija menadžera Crne Gore (AMM) zajedno sa Hrvatskim udruženjem menadžera i poduzetnika CROMA organizuje Kongres evropskih menadžera koji će se održati 14. i 15 oktobra u hotelu Le Meridien Lav u Splitu. Tema kongresa biće "Održivi trendovi i fokus lidera".

Kako je saopšteno na sajtu AMM, kongres se održava pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske te u partnerstvu sa Hrvatskom udrugom poslodavaca, HIZ-om i HRPSOR-om i uz medijsko pokroviteljstvo poslovnog nedeljnika Lider.

- Prvog dana kongresa 14. oktobra, sa nama će svoja razmišljanja podijeliti 12 govornika iz kompanija koje su primjer uspješnog razvoja na regionalnom i globalnom nivou, kako bi istakli vrlo zahtjevnu situaciju u kojoj se nalaze današnji lideri te razmijenili iskustva kako kvalitetno predviđati dalji razvoj poslovnih prilika i pritom uvažiti mnoge nove trendove uz brojne i svakodnevne inovacije koje dolaze sa ubrzanim tehnološkim razvojem - saopšteno je.

Program uključuje i dvije panel rasprave na temu "Održivi trendovi" i "Fokus lidera i održivi leadership" na kojima će moderator Mislav Togonal, a panelisti istakći važnost ali i izazove koje menadžeri imaju u ostvarivanju ciljeva održivog razvoja.

Drugi dan kongresa, 15. oktobra, predviđen je za druženje i networking kroz jedrenje (ili alteranativno motornim brodom u slučaju lošeg vremena) te degustiranje lokalnih delicija i vina u prostoru luksuznog resorta Martinis Marchi na ostrvu Šolti.

- Očekujemo učešće značajnog broja menadžera iz uglednih hrvatskih i regionalnih kompanija, predstavnike komplementarnih nacionalnih i međunarodnih udruženja, kao i predstavnike diplomatskog kora - navodi se u saopštenju.

Svoje iskustvo i znanje sa učesnicima kongresa će podijeliti panelisti i govornici: Medeja Lončar - predsjednica Uprave Siemensa Hrvatska i Siemensa Slovenija; Sandra Švaljek - zamjenica guvernera HNB-a; Mirjana Matešić - direktorica Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj; Maxime Legrand - predsjednik Evropske konfederacije menadžera CEC; Torkild Justesen - generalni sekretar Evropske konfederacije menadžera CEC; Budimir Raičković - predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore i Asocijacije menadžera Jugoistočne Evrope; Nuno Cunha - generalni menadžer za upravljanje ljudskim resursima Vetropack Holding AG; Greg Dawson - direktor korporativnih poslova i održivosti DS Smith; Volkmar Schitter - konsultant za upravljanje/preduzetnik MEGAtimer; Stefan Grosse-Onnebrink - potpredsjednik Mobile Business International Deutsche Telekom; Mihael Furjan - predsjednik Hrvatskog udruženja poslodavaca; Tihomir Premužak - predsjednik Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA.

- S obzirom na aktuelne epidemiološke mjere, učešće na ovom događaju biće moguće isključivo uz posjedovanje EU digitalne COVID potvrde o vakcinaciji, testiranju i/ili preležanom COVID-19 - objašnjeno je.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.04.2024.  |  Industrija

Bečko postrojenje za tretman otpadnih voda radi po uzoru na prirodu i samo sebe snabdijeva zelenom energijom - U Dunav se ispušta čista voda

U bečko postrojenje za preradu otpadnih voda oko 6.000 litara stigne svake sekunde, a nakon 20 sati, u Dunav se ispušta čista voda. Ovo postrojenje, najveće u Austriji i među pet najvećih u Evropskoj uniji, godišnje preradi oko 200 miliona kubnih metara otpadnih voda. Fabrika pokriva površinu od 490.000 m2, što je površina veća od Vatikana, a njome upravlja ebswien, bečka kompanija u gradskom vlasništvu. - Nakon mehaničkog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.