NavMenu

Daje se u zakup plaža površine 1.602 m2 na Adi Bojani - Moguće postavljanje plažnog bara i terase, minimalna cijena sezonskog korišćenja 5.728 EUR

Izvor: eKapija Utorak, 13.06.2023. 14:39
Komentari
Podeli
Ada Bojana (Foto: Grzech/Pixabay)Ada Bojana
Javno preduzeće za upravljanje morskim dobro raspisalo je poziv za zakup kupališta na Adi Bojani.

Kako je pojašnjeno, riječ je o zoni zapadno od kupališta 12A, u dužini od 103 m, površine 1.602 m2. Kupalište obuhvata djelove parcela 1260, 1264 i 1267 Gornji Štoj, sa pripadajućim akva prostorom, lokacija označena kao 12B u Atlasu crnogorskih plaža i kupališta u opštini Ulcinj.

U oglasu se navodi da je to javno-porodično kupalište, a u okviru njega predviđeno je postavljanje plažnog bara površine 18 m2 i terase od 50 kvadrata. Takođe, moguće je i postavljanje konzervatora za sladoled.

Minimalna cijena sezonskog korišćenja, odnosno zakupa je 5.728,24 EUR + PDV.

Kako je naznačeno, lokacija se daje u zakup bez postavljenih objekata i infrastrukturne opremljenosti. Pristupa joj se preko postojećih staza i pristupnih komunikacija, a izuzetno ukoliko se pristupna staza nalazi na privatnoj parceli, ponuđač je dužan da za njeno korišćenje obezbijedi saglasnost vlasnika.

Ugovori se zaključuju za 2023. godinu od dana zaključenja ugovora do 31. decembra bez mogućnosti daljeg produženja.

Ponuđač može biti domaće ili strano fizičko lice, privredno društvo, pravno lice ili preduzetnik pojedinačno ili kao grupa ponuđača u zajedničkoj ponudi, konzorcijum koji ispunjavaju uslove iz Javnog poziva.

Ponude se dostavljaju najkasnije do 20. juna do 11 sati, a više informacija možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Energija

Nova investicija u OIE u Šavniku - Tri podgoričke kompanije gradiće VE Sinjajevina ukupne instalisane snage 290,40 MW

Tri podgoriče kompanije - N1, Sistem-MNE i PerMonte planiraju u Šavniku izgradnju vjetroelektrane (VE) Sinjajevina - Part II ukupne instalisane snage 290.40 MW. Njima je Vlada na poslednjoj sjednici izdala i urbanističko-tehničke uslove za izradu tehničke dokumentacije, a kako se može vidjeti, gradnja vjetroparka planirana je na više katastarskih parcela u katastarskim opštinama Lipovo, Krnja Jela, Boan, Tušinja i Timar. - Prema

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.