NavMenu

Kompanija ABL Solvent kupila poslovni kompleks IMT na Novom Beogradu za 70,7 mil EUR

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 22.11.2021. 16:14
Komentari
Podeli
(Foto: Goole Street View/screenshot)
Kompanija ABL Solvent doo iz Beograda kupila je za 8,3 milijarde dinara (70,7 mil EUR) poslovni kompleks u Zemunskoj ulici na Novom Beogradu, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.


Podsjetimo na području koje je zauzimala Industrija mašina i traktora (IMT) na Novom Beogradu u planu je da bude izgrađen novi stambeno-poslovni kompleks.

Kako je predviđeno nacrtom plana detaljne regulacije (PDR) područja između ulica Jurija Gagarina i Zemunske, i to njegovom prvom fazom, koji je Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove stavio na javni uvid, na oko 47,8 ha površine planirana je izgradnja više od 5.000 stanova, više predškolksih ustanova, dvije osnovne škole, kao i oko 150.000 m2 BRGP komercijalnih sadržaja. Detaljnije o tome pogledajte u posebnom tekstu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Energija, Industrija

U Bijelom Polju planirana izgradnja VE Korita - Na 162 ha biće 11 vjetrogeneratora ukupne instalisane snage 72,60 MW

U bjelopoljskom naselju Korita predviđena je izgradnja vjetroelektrane ukupne instalisane snage 72.60 MW. To se može vidjeti u predlogu urbanističko-tehničkih uslova za izradu tehničke dokumentacije koji su objavljeni na sajtu Vlade, a u cilju realizacije ove investicije. Zahtjev su podnijele podgoričke kompanije Vjetro park Korita, Sistem-MNE i PerMonte. Ukupa površina lokacije na kojoj je predviđena gradnja vjetoparka je cca 162 ha. -

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.