NavMenu

Novembarski Dani energetike na Novosadskom sajmu 3. i 4. novembra

Izvor: eKapija Utorak, 26.10.2021. 16:47
Komentari
Podeli
Jubilarni 10. Međunarodni dani energetike i investicija biće održani u Kongresnom centru Master Novosadskog sajma, 3. i 4. novembra, uz poštovanje svih preporučenih epidemioloških mjera.

- Održiv energetski sektor koji pruža sigurno i priuštivo snabdijevanje jedan je od osnovnih preduslova za opstanak i dostojan život, i u vremenu izazova kakav je pred sve nas postavila pandemija KOVIDA-19. Stvaranje takvog sektora i upravljanje njim u uslovima prijeteće klimatske krize predstavljaju velike izazove i traže mnogo tehničkog i upravljačkog znanja kao i značajne finansijske resurse - navedeno je u saopštenju.

O ubrzanju energetske tranzicije, na Danima energetike i investicija biće riječi kroz Plenarnu sesiju i brojne panele koji će okupiti eksperte, predstavnike ministarstava, sekretarijata, lokalnih samouprava, instituta, privrednog i privatnog sektora i udruženja iz Srbije, Velike Britanije i Bosne i Hercegovine. Stručne skupove će pratiti i izložbeni dio manifestacije, u kojem se predstavljaju firme, institucije i lokalne samouprave sa projektima u oblasti energetike.


Grad partner Međunarodnih dana energetike i investicija je Grad Novi Sad, a priredbu Novosadski sajam organizuje uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj, dok je RES fondacija partner u organizovanju kongresnog segmenta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

06.05.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Za adaptaciju lokalnih puteva u Zeti 1,2 mil EUR

Opština Zeta rapisala je tender za adaptaciju lokalnih puteva u naseljima Mataguži, Mahala, Mojanovići, Goričani, Gostilj i Balabani. Vrijednost radova je 991.735,54 EUR bez, odnosno 1,2 mil EUR sa uračunatim PDV-om. Ponude se dostavljaju najkasnije do 31. maja do 10 sati. Ponuđeni rok za završetak radova je minimalno 40, a maksimalno 60 kalendarskih dana od uvođenja izvođača u posao. Više informacija dostupno je OVDJE.

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.