NavMenu

Poznat datum izlaska druge sezone serije "Kuća zmaja" - Objavljeni i novi trejleri (VIDEO)

Izvor: Danas Četvrtak, 28.03.2024. 08:30
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay / yousafbhutta)Ilustracija
HBO Max objavio je dva nova trejlera za drugu sezonu serije "Kuća zmaja", kao i datum izlaska dugoočekivane nove sezone prikvela "Igre prestola".

Prvi trejler, nazvan "crni trejler", posvećen je princezi Reniri, koja je na kraju prve sezone odlučila da se bori za presto koje je, prema njenom mišljenju, nepravedno pripalo Egonu Targerijanu.


Drugi, "zeleni trejler", u svom fokusu upravo ima novokrunisanog kralja Egona, Renirinog suparnika u velikom ratu koji slijedi, a u kome će učestvovati i zmajevi.


Bazirana na knjizi "Vatra i krv" Džordža R. R. Martina, "Kuća zmaja" prikazuje uspon i pad kraljevske porodice Targerijan. Serija se dešava oko 200 godina prije događanja u "Igri prestola".

Ko igra u seriji "Kuća zmaja"?

Svoje uloge u drugoj sezoni serije "Kuća zmaja" ponoviće Met Smit, Olivija Kuk, Ema Darsi, Iv Best, Stiv Tusan, Fabijen Frenkel, Evan Mičel, Tom Glin Karni, Sonoja Mizuno i Ris Ifans.

Nove likove tumačiće Abubakar Salim, Gejl Renkin, Fredi Foks, Sajmon Rasel Bil, Klinton Liberti, Džejmi Keni, Kiran Bju, Tom Benet, Tom Tejlor i Vinsent Regan.

Prva epizoda druge sezone serije "Kuća zmaja" emitovaće se 16. juna na kanalu HBO i striming servisu Max.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Građevina

Kako je poslovalo 15 najvećih građevinskih kompanija u Crnoj Gori - Prihodi padali, Bemax i dalje lider

Najvećih 15 kompanija iz oblasti građevinarstva ostvarilo je tokom 2023. godine manje ukupne prihode i manju ukupnu dobit nego u 2022, a te kompanije su smanjile i broj radnika. Tako su za 15 najvećih kompanija ukupni prihodi bili 414 mil EUR u 2023. godini, ili 16,9% manje nego godinu ranije, kada je istih 15 kompanija imalo ukupne prihode od 484,49 mil EUR. Kako pokazuje analiza portala Bankar, pao im je i neto rezultat, sa 39,1 mil EUR iz

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.