NavMenu

Objavljena nova lista 100 najboljih serija svih vremena

Izvor: Portal Analitika Nedjelja, 05.11.2023. 13:38
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Rasulov/shutterstock.com)Ilustracija
Dejlimejlov Vikend magazin je povodom tridesetog rođendana predstavio listu od 100 najboljih serija svih vremena, a predvode je legendarne "Mućke".

Naveli su da su povodom proslave godišnjice zamolili čitaoce da pošalju listu od deset najboljih TV serija kako bi mogli sastaviti konačnu listu 100 najboljih.

Rekli su kako su prikupili liste koje su uključivale najrazličitije žanrove te da su prebrojali rezultate i kreirali konačnu listu.

Prvo mjesto zauzele su "Mućke", a na drugom mjesto je serija "Line of Duty", a prvih deset čine i "Downton Abbey", "Fawlty Towers", "Strictly Come Dancing", "Inspector Morse", "Friends", "Dad's Army", "Poldark".

Na listi su se našla i neka od popularnih ostvarenja poput "Game of Thrones", "Sopranosa", "Succession", "Mad Men", "Chernobyl", "The Wire".

Cijelu listu možete pogledati ovdje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Sezona već počela, neki hoteli popunjeni i do 80%

Turistička sezona u Crnoj Gori uveliko je počela, a neki hoteli popunjeni su i do 80%, saopštila je vršiteljka dužnosti generalne direktorice Direktorata za razvoj turizma, Svetlana Šljivančanin. Ona je, gostujući u emisiji Link na Radiju Crne Gore, kazala da u Crnoj Gori ima gostiju i da je buking hotela odličan. - Agencije su već zaključile ugovore sa stranim agencijama, pa su turistički aranžmani uveliko počeli - navela je

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.