NavMenu

BIG šoping centri i zvanično vlasnik TC Delta City u Podgorici

Izvor: PR Ponedjeljak, 23.05.2022. 08:42
Komentari
Podeli
BIG šoping centri su u četvrtak 19. maja ispunili sve uslove za zvaničnu kupovinu 100% vlasništva Delta City Podgorica.

- Kupovina Delta City Podgorica je naša ulaznica za Crnu Goru i samo početak naše podrške i ulaganja u zemlju. Ova transakcija je u skladu sa našom strategijom koju smo deklarisali prošle godine, da nastavimo razvoj kompanije širom balkanskog regiona. BIG će donijeti novo iskustvo za svoje kupce kroz redovne i dinamične događaje tokom cijele godine, kao i u vidu brojnih novih prodavnica i brendova - izjavio je Lev Vajs, generalni direktor BIG CEE.

Lev VajsLev Vajs
Delta City Podgorica se prostire na površini od 24.500 m2 sa 100% popunjenosti.

Tržni centar ima maloprodajni miks koji uključuje Aroma supermarket, Cineplexx bioskope, kafiće, restorane, modne lance i sportske prodavnice, predvođene ključnim brendovima kao što su Zara, Bershka, Mango, Pandora, Fashion & Friends, Sport Vision, Cosmetics market i mnoge drugi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.