NavMenu

Sjutra aukcija za isporuku struje za pokrivanje gubitaka u prenosnom sistemu

Izvor: eKapija Srijeda, 14.06.2023. 10:22
Komentari
Podeli
(Foto: west cowboy/shutterstock.com)
Crnogorska berza električne energije (BELEN) najavljuje da će se 15. juna oržati aukcije za isporuku električne energije za pokrivanje gubitaka u prenosnom sistemu za periode od 19. do 25. juna, odnosno od 26. juna do 2. jula.

- Svi zainteresovani učesnici, u skladu sa pravilima dugoročne trgovine električnom energijom na berzanskom tržištu Crne Gore i pozivom za nadmetanje za nabavku električne energije za pokrivanje gubitaka u prenosnom sistemu pozvani su da učestvuju na aukcijama - navode iz BELEN-a.

CGES će putem BELEN-ove aukcijske platforme, odabrati najpovoljnije ponuđače za isporuku električne energije za pokrivanje gubitaka sljedećih karakteristika profil: 00-24 (h) band - 5 MW; ukupna procijenjena količina 840 MWh.

Aukcije će se održati u četvrtak, 15. juna od 9 do 11 sati putem aukcijske platforme BELEN-a.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

01.05.2024.  |  Vijesti

Prosječna plata u martu 825 EUR, za godinu porasla 5,6%

Prosječna zarada bez poreza i doprinosa u martu je iznosila 825 EUR, i zabilježila je rast od 0,5% u odnosu na februar. Podaci Monstata pokazuju da je u odnosu na isti mjesec prošle godine, prosječna neto plata porasla 5,6%. Prosječna bruto plata bila je 1.032 EUR. - Ako se ima u vidu da su potrošačke cijene u martu 2024. godine u odnosu na februar 2024. zabilježile rast od 0,5% proizilazi da su realne zarade ostale na istom nivou -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.