NavMenu

Kompanija General Transport traži vozače C i E kategorije za rad u Mađarskoj i Austriji

Izvor: eKapija Nedjelja, 23.10.2022. 07:29
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Milos Muller/shutterstock.com)Ilustracija
Inostrani poslodavac General Transport se obratio Zavodu za zapošljavanje sa zahtjevom za 50 vozača C i E kategorije za rad u Mađarskoj i Austriji.

Zainteresovani kandidati, osim predviđene licence za vozače, moraju biti mlađi od 55 godina i moraju imati radno iskustvo od minimum 12 mjeseci. Eventualnu doobuku obavlja poslodavac.

- Neto zarada kod Falkland Kft. tj. u slučaju zaposlenja u Mađarskoj iznosi .EUR plus bonus. Neto zarada kod Framax Gmbh tj. u slučaju zaposlenja u Austriji iznosi 1.700 EUR + 13/14 plata - saopštili su iz Zavoda.

Vozi se na relaciji Mađarska-Njemačka-Austrija utvrđenim rutama samo između distribucionih centara, a u pitanju su kontejneri sa djelovima za automobile i poštanske pošiljke.

- Vožnja se odvija zavisno od ture tokom dana ili noći, te vozač dobija utvrđenu turu (dnevnu ili noćnu). Bonusi se dodjeljuju po unaprijed utvrđenom kriterijumu. Smještaj je obezbijeđen na pojedinim turama koje zahtjevaju zamjenu vozača - pojašnjeno je.

Ugovor se sklapa na duže vrijeme tj na neodređeno, nakon probnog rada od 3 mjeseca. Troškove smještaja, ljekarskog pregleda i izdavanja viza snosi poslodavac. Troškove prevoza snose kandidati.

Mejl adresa na koju možete slati svoje biografije je dusan.musicki@generaltransport.de
Komentari
Vaš komentar

Top priče

05.05.2024.  |  Energija

Mještani za gradnju hidroelekrane na Komarnici, aktivisti ukazuju na turističke potencijale

Od 1. do 5. maja održava se protestni kamp za spas Komarnice. U selu Duži kod Šavnika okupili su se mnogi aktivisti koji se trude da skrenu pažnju na to da nije dobro izgraditi hidroelektranu na Komarnici. Ipak, mještani se uglavnom zalažu za gradnju hidroelektrane. Milorad Lako Vilotijević iz sela Duži kazao je da se ogromna većina građana Šavnika zalaže za izgradnju hidroelekrane na Komarnici iz više razloga. - Jedan od njih je

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.