NavMenu

Koji dizajn šortsa odgovara vašem tipu tijela?

Izvor: Ženski magazin Ponedjeljak, 01.08.2022. 15:49
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay / Engin_Akyurt)
Jedan od ključnih ljetnjih komada je definitivno šorts. Šortseve rado nosimo tokom ljeta jer nam omogućavaju da se rashladimo na visokim temperaturama, savršeno se kombinuju sa komadima iz naše ljetnje kolekcije i naravno mogu da nas prate u našim svakodnevnim izgledima.

Bilo da su od teksasa, tkanine ili lana, šorts je uvijek aktuelan odjevni komad koji nikada neće izaći iz mode.

U moru predloga vrlo je bitno da znamo koji model šortsa je najbolji za naš tip tijela. Ukoliko ne znate kakav vam šorts najbolje pristaje vjerujemo da vam je potreban mali vodič, koji će vam pomoći da izaberete pravi model i istaknete vašu figuru.


Za niske

Svako tijelo ima svoje atribute i postoji način da ih istaknete. Ako ste niskog rasta izaberite šorts koji će istaći vaše noge i dati vam neke dodatne poene (centimetre). Ako želite da nosite visoke potpetice, pobrinite se da vam šorts bude nekoliko centimetara duži da bi vaša figura izgledala skladno. Otkrijte boju koja odgovara vašem tenu i spremni ste.


Za visoke

Bermude su najbolji izbor za visoke žene. Ne morate da stvarate iluziju visine i zato vam odlično stoje. Pronađite model koja vam se sviđa i nosite ih sa majicama i košuljama kreirajući moderne stajlinge od jutra do mraka.


Za mršave

Ko kaže da veoma mršavim ženama nije teško da pronađu prave komade koji će im savršeno pristajati? U slučaju da ste jedna od njih, to vrlo dobro znate. Najbolji izbor za vas su šortsevi visokog struka jer stvaraju iluziju da imate tijelo sa oblinama.


Za žene sa oblinama

Većina žena spada u kategoriju mediteranskih tipova tijela ili onih sa oblinama. Idealan izbor za sve vas su šortsevi ležernog kroja, ali ne preširoki, koje će jedinstveno obgrliti vaše tijelo bez dodavanja dodatnog volumena. Posebnu pažnju posvetite bermudama i priklonite se neutralnim nijansama, kao što su bijela, bež ili pješčani tonovi, ali i smjelim tonovima koji će vam pomoći da pratite trendove. Ove godine možete izabrati i jedan od velikih trendova ljeta, a to su ništa drugo do bokserice.


Za žene atletske građe

U slučaju da je vaša silueta atletska samo treba da obratite pažnju na plisirane šortseve. Oni suptilno dodaju volumen koji vam je potreban i čine da vaši bokovi izgledaju vitkiji. Da biste pokazali svoje zategnute noge, ne oklijevajte da se krećete u mini verzijama.


Tijelo kruške

Ako imate prilično uzak struk i nešto šire kukove investirajte u šortseve A-linije. Ovakvi šortsevi će najbolje istaći vašu figuru.


Tijelo jabuke

To su žene koje najčešće imaju veoma lijepe i tanke noge. Ono što treba da uradite je da ih istaknete. Kako ćete to postići? U ovom procesu će vam pomoći kratak teksas šorts sa visokim strukom.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Završetak gradnje hotela Marriott u Kotoru očekuje se kroz dvije i po godine - Investicija vrijedna 35 mil EUR

Kotor će kroz dvije i po godine dobiti još jedan hotel sa pet zvjezdica, a iza 35 mil EUR vrijednog projekta sa 120 soba, stoji kompanija CG hotel. Hotel se gradi ispod magistrale Kotor-Risan, na ušću rijeke Škudre u more, a završetak radova se očekuje kroz dvije i po godine. Kako je investitor kazao "Vijestima", trenutno su završeni radovi na zaštiti temeljne jame, a nakon izgradnje, hotel će predati na upravljanje kompaniji Marriott

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.