NavMenu

MK Grupa ulaže 6,5 mil EUR u renoviranje hotela Kempinski Palace u Portorožu

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 21.02.2022. 17:23
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: fotorobs/shutterstock.com)Ilustracija
MK Grupa, jedan od regionalnih lidera u turizmu, uložiće 6,5 mil EUR u renoviranje svog hotela Kempinski Palace Portorož.

Ove godine će 3,5 mil EUR biti uloženo u renoviranje 78 soba modernog dijela hotela, za šta se očekuje da će biti završeno do kasnog proljeća. Sobe će biti u potpunosti redizajnirane u minimalističkom, modernom stilu, a poseban akcenat će biti na opremi i IT infrastrukturi. Konferencijski centar će biti adaptiran kako bi odgovorio na potrebe savremenih multimedijalnih sastanaka. Wellness zona i fitnes sala će takođe biti redizajnirane i proširene.

U naredne dvije godine MK Grupa će uložiti dodatnih 3 mil EUR u renoviranje ostatka hotela, navodi se na sajtu Grupacije.

- Renoviranje hotela ima za cilj još veće poboljšanje kvaliteta usluge i sadržaja kako bismo osigurali maksimalno zadovoljstvo naših gostiju - kaže Kai Behrens, generalni direktor Kempinski Palace Portorož.


Hotel je, navodi se u saopštenju, prošle godine proglašen za najbolji u Sloveniji, a nedavno je dobio i priznanje za "Najbolji hotel za sastanke".

- I uz brojna priznanja nastavljamo da ulažemo jer želimo da budemo najbolji ne samo u Sloveniji već́ i u širem regionu, a renoviranje nam to omogućava. Zadovoljni smo što i MK Grupa vidi isti potencijal za dalji rast i širenje poslovanja - izjavio je Behrens.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Energija, Industrija

U Bijelom Polju planirana izgradnja VE Korita - Na 162 ha biće 11 vjetrogeneratora ukupne instalisane snage 72,60 MW

U bjelopoljskom naselju Korita predviđena je izgradnja vjetroelektrane ukupne instalisane snage 72.60 MW. To se može vidjeti u predlogu urbanističko-tehničkih uslova za izradu tehničke dokumentacije koji su objavljeni na sajtu Vlade, a u cilju realizacije ove investicije. Zahtjev su podnijele podgoričke kompanije Vjetro park Korita, Sistem-MNE i PerMonte. Ukupa površina lokacije na kojoj je predviđena gradnja vjetoparka je cca 162 ha. -

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.