NavMenu

Gradski stadion u Beranama dobija nove reflektore - U planu i rekonstrukcija zapadne tribine

Izvor: eKapija Subota, 14.11.2020. 12:10
Komentari
Podeli
(Foto: JTKPHOTO/shutterstock.com)
Na Gradskom stadionu u Beranama u narednom periodu moći će da se odigravaju utakmice u noćnom terminu, nakon što budu stavljeni u funkciju reflektori koje Opština Berane postavlja u saradnji sa Fudbalskim savezom Crne Gore (FSCG).

Postavljanjem reflektora, fudbalski stadion dobiće novi izgled i ispuniće standarde za odigravanje međunarodnih utakmica, a ovo je samo jedan od poslova koji je u prethodnom periodu urađen na ovom objektu.

Kako je saopšteno iz Opštine Berane, radovi na postavljanju reflektora su u toku, a počeli su 5. septembra.

- Podignuta su četiri stuba rasvjete visine 42 metra i na njima se nalazi po četrdeset reflektora, koji će ispunjavati kriterijume za igranje utakmica od najvećeg značaja - saopšteno je.

Podsjetimo, prije dvije godine završena je rekonstrukcija istočne tribine. Sportska infrastruktura u Beranama postala je bogatija za tribinu kapaciteta 5.000 mjesta u sklopu koje se nalaze svi sadržaji neophodni za odgiravanje utakmica. Realizacija ovog projekta koštala je 1,7 mil EUR, dok je nekoliko godina ranije u izgradnju pomoćnih terena investirano 350 hiljada eura.

U planu je i rekonstrukcija zapadne tribine čime će se zaokružiti ova lijepa sportska priča.

Stadion je otvoren 1981. godine i jedan je od najvećih u državi.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Raspisan pretkvalifikacioni tender za izgradnju dionice auto-puta od Mateševa do Andrijevice

Evropska banka za obnovu i razvoj objavila je pretkvalifikacioni poziv za dionicu auto-puta od Mateševa do Andrijevice. Raspisivanje ovog tendera ranije danas najavili su i predsjednik Vlade Milojko Spajić i izvršni direktor Monteputa Milan Ljiljanić. Riječ je o drugoj dionici auto-puta od Mateševa do Andrijevice u ukupnoj dužini od 22 kilometra. Klijent banke je preduzeće Monteput, koje sredstava od kredita, odnosno donacije kojom

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.