NavMenu

U planu izgradnja pristaništa u Bečićima - Raspisan tender za izradu elaborata za pripremu tehničke dokumentacije

Izvor: eKapija Nedjelja, 24.05.2020. 16:11
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Ihi/shutterstock.com)Ilustracija
Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom raspisalo je javni poziv za izradu elaborata za pripremu tehničke dokumentacije za izgradnju pristainišta u Bečićima. Kako se navodi u tenderu, pristanište će biti izgrađeno na lokaciji Sv. Toma.

Procijenjena vrijednost javne nabavke iznosi 36.000 EUR sa uračunatim PDV-om.

U tenderu stoji da radovi podrazumijevaju geodetsko i batimetrijsko snimanje terena, izrada geotehničkog projekta, istražno bušenje i izradu geotehničkog elaborata za potrebe projektovanja objekta u moru, kao i izradu hidroloških i hidrometeoroloških studija.

Istraživanja će se vršiti na kopnu i u moru, na i ispred katastarske parcele br. 1448 KO Bečići, plaža u opštini Budva. Lokacija obuhvata dio kopnenog dijela pješčane plaže u širini cca 30 m i pripadajućem akvatorijumu u dužini od cca 100 m od obale, odnosno do dubine mora od 10 m.


Rok za podnošenje ponuda je 3. jul 2020. godine do 10 sati. Njihovo javno otvaranje održaće se istog dana u 10:20 u prostorijama JP za upravljanje morskim dobrom u Budvi.

Detalje tendera možete vidjeti OVDJE.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Završetak gradnje hotela Marriott u Kotoru očekuje se kroz dvije i po godine - Investicija vrijedna 35 mil EUR

Kotor će kroz dvije i po godine dobiti još jedan hotel sa pet zvjezdica, a iza 35 mil EUR vrijednog projekta sa 120 soba, stoji kompanija CG hotel. Hotel se gradi ispod magistrale Kotor-Risan, na ušću rijeke Škudre u more, a završetak radova se očekuje kroz dvije i po godine. Kako je investitor kazao "Vijestima", trenutno su završeni radovi na zaštiti temeljne jame, a nakon izgradnje, hotel će predati na upravljanje kompaniji Marriott

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.