NavMenu

Oglašena prodaja zgrade bivše Robne kuće Beograd u Podgorici po cijeni od 10,9 mil EUR

Izvor: Mina Petak, 25.12.2020. 11:38
Komentari
Podeli
(Foto: mojo cp/shutterstock.com)
Direkcija za imovinu Glavnog grada raspisala je javni poziv za prodaju poslovne zgrade bivše Robne kuće Beograd sa zemljištem na uglu ulica Slobode i Novaka Miloševa u Podgorici.

Minimalni iznos naknade za nepokretnosti koje su predmet prodaje iznosi 10,9 mil EUR.

Imovinu koja se prodaje čine zemljište uz vanprivrednu zgradu površine 117 kvadrata i poslovna zgrada u vanprivredi čija je osnova površine 1,02 hiljade kvadrata. Zgrada se sastoji od poslovnog prostora u podrumu, na prizemlju i prvom, drugom i trećem spratu, površine svaki po 760 kvadratnih metara.

Pravo učešća na javnom pozivu imaju svi domaći i strani građani i preduzeća. Učesnici postupka dužni su da kao garanciju dostave dokaz o uplati depozita u visini od deset odsto od ukupnog minimalnog iznosa naknade, na glavni račun trezora Glavnog grada.


Najpovoljniji ponuđač je dužan da sa Glavnim gradom zaključi ugovor o prodaji nepokretnosti, u roku od 15 dana od dostavljanja obavještenja o rezultatima tendera. Naknada za nepokretnosti plaća se u ukupnom iznosu, u roku od 15 dana od zaključenja ugovora. Porez na promet nepokretnosti i troškove zaključenja ugovora, plaća kupac.

Otvaranje ponuda biće održano 26. januara u sali Uprave za kadrove.

Više detalja pogledajte OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

07.05.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Mišljenje na nacrt izmjena DUP-a Pobrežje: Ne može podzemna garaža ispod parka

Podzemna garaža se ne može planirati ispod urbanističke parcele broj 15 koja je namijenjenja za park jer se na taj način nameće Glavnom gradu obaveza da za račun privatnih investitora učestvuje u gradnji garaže. To je mišljenje Zorice Rakčević, predstavnice Glavnog grada u Savjetu za revizuju planskih dokumenta, na izvještaj o javnoj raspravi o nacrtu izmjena i dopuna DUP-a Pobrežje- zone A, B i C. Ona je konstatovala da bi bio

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.