NavMenu

Marina Jočić na čelu Odbora direktora EPCG Solar gradnje

Izvor: Mina Nedjelja, 24.03.2024. 10:18
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Unsplash/American Public Power Association)Ilustracija
Na čelu Odbora direktora EPCG Solar gradnje je Marina Jočić, saopšteno je iz te kompanije.

Jočić je članica Nove srpske demokratije, prenosi Pobjeda.

Iz te kompanije navode da je menadžment predvođen izvršnom direktoricom Valerijom Saveljić, firmu koja se nalazila u rasulu od 3. oktobra prošle godine, kada je stupila na dužnost, administrativno, finansijski i organizacijski sredio na način da ne postoji nijedan segment rada u kojem se radna disciplina i obaveze ne ispunjavaju.

- Tome u prilog ide i jasan finansijsko poslovni plan koji je donesen i čije rezultate ćemo svakako predstaviti krajem godine. Da se ne zaboravi, EPCG Solar gradnja je u prva dva mjeseca premašila sopstveni plan, iako nam vremenski uslovi nijesu bili naklonjeni, ali je sve to svakako pozitivna posljedica optimizacije broja radnika i usvojene sistematizacije - rekli su iz Solar gradnje.

Oni su dodali da su sa resornim ministrom, Sašom Mujovićem, postigli dogovor o dvije stvari.

Jedna je da politika ne smije biti umiješana u proizvodnju i da radnici koji su do dolaska Saveljić bili pod ugovorima na određeno, shodno svom zalaganju, budu nagrađeni ugovorima na neodređeno.

- To se i realizuje, jer naša kompanija neće služiti za političko predizborna potkusurivanja preko leđa radnika, jer je valjda takvo vrijeme ostalo iza nas nakon avgusta 2020. godine - zaključuje se u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Sezona već počela, neki hoteli popunjeni i do 80%

Turistička sezona u Crnoj Gori uveliko je počela, a neki hoteli popunjeni su i do 80%, saopštila je vršiteljka dužnosti generalne direktorice Direktorata za razvoj turizma, Svetlana Šljivančanin. Ona je, gostujući u emisiji Link na Radiju Crne Gore, kazala da u Crnoj Gori ima gostiju i da je buking hotela odličan. - Agencije su već zaključile ugovore sa stranim agencijama, pa su turistički aranžmani uveliko počeli - navela je

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.