NavMenu

Kolašin dobija još jedan hotel sa četiri zvjezdice - Gradiće se Elite Hotel & Residence vrijedan 11,44 mil EUR

Izvor: eKapija Četvrtak, 01.10.2020. 08:56
Komentari
Podeli
(Foto: Vlada Crne Gore/Screenshot/Lumion)
Kako je već najavljeno, u Kolašinu će se graditi još tri hotela visoke kategorije, a među njima je i Elite Hotel & Residence. Riječ je o još jednom kondo hotelu, koji će imati četiri zvjezdice.

Investitor ovog projekta je AD Garnet Investment Montenegro Limited, koji je u svom biznis planu naveo da će u izgradnju hotela uložiti 11,44 mil EUR. Podsjetimo, ovaj hotel uvršten je na Listu razvojnih projekata u oblasti turizma.

- AD Garnet Investment Montenegro Limited sa sjedištem u Kolašinu je u dokumentaciji dostavljenoj Ministarstvu održivog razvoja i turizma izrazio namjeru da u Kolašinu izgradi hotel Elite Hotel & Residence, po kondo modelu poslovanja, kategorije četiri zvjezdice, kapaciteta 150 smještajnih jedinica - navodi se u dokumentu Vlade Crne Gore.

Predračunska vrijednost investicije predviđene za program "ekonomskog državljanstva" projektovana je na iznos od 11,44 mil EUR sa PDV-om, a namjera investitora je da u okviru kompleksa zaposli 71 radnika, što predstavlja prosječan broj osoba koja će biti zaposlena tokom cijele godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Raspisan pretkvalifikacioni tender za izgradnju dionice auto-puta od Mateševa do Andrijevice

Evropska banka za obnovu i razvoj objavila je pretkvalifikacioni poziv za dionicu auto-puta od Mateševa do Andrijevice. Raspisivanje ovog tendera ranije danas najavili su i predsjednik Vlade Milojko Spajić i izvršni direktor Monteputa Milan Ljiljanić. Riječ je o drugoj dionici auto-puta od Mateševa do Andrijevice u ukupnoj dužini od 22 kilometra. Klijent banke je preduzeće Monteput, koje sredstava od kredita, odnosno donacije kojom

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.