NavMenu

U uređenje nove pješačke zone u Podgorici biće uloženo 248.000 EUR - Traži se izvođač radova

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 14.09.2020. 09:53
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: scenery2/shutterstock.com)Ilustracija
Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice raspisala je tender za uređenje pješačke površine ispred Gimnazije Slobodan Škerović. Vrijednost radova procijenjena je na 247.933,88 EUR.

- Uređenjem pješačke površine ispred Gimnazije Slobodan Škerović u zahvatu DUP-a Nova Varoš 2 taj prostor će biti potpunosti rekonstruisan i rekultivisan, a na taj način će se integrisati dvije velike zelene površine - dvorište Gimnazije i novi park kod spomenika Ivanu Crnojeviću - saopšteno je na sajtu Glavnog grada.

Radovi na uređenju ove površine obuhvataju pripremne, zemljane i betonske radove, ugradnju granitnih kocki, postavljenje polupodzemnih kontejnera, ugradnju nove bravarije, izradu klupa i kanti za otpatke. Planirani su i radovi hidrotehničkim instalacijama (vodovod, atmosferska i fekalna kanalizacija) kao i ugradnja elektrotehničkih instalacija, tk kanalizacija. Nakon završetka ovih radova pristupiće se pejzažnom uređenju slobodnih površina.

Rok za dostavljanje ponuda je 13. oktobar 2020. godine do 13 sati. Njihovo javno otvaranje održaće se istog dana, sat vremena kasnije u prostorijama Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice d.o.o., na adresi Jovana Tomaševića 2a, Podgorica.

Odluka o izboru najpovoljnije ponude, odnosno odluka o poništenju postupka javne nabavke donijeće se u roku od 60 dana od otvaranja ponuda.

Iz PG Biroa podsjećaju da je zbog pretvaranja u pješačku zonu, saobraćaj u dijelu Ulice Vaka Đurovića (od ulaza na parking Zavoda za hitnu medicinsku pomoć do ulaza u dvorište JU Gimnazije Slobodan Škerović, zatvoren za sve vrste motornih vozila od 27. jula 2020.

Detalje tendera možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

Zemljište za gradnju vjetroparka u Šavniku zakupiće konzorcijum podgoričkih firmi

Ministarstvo prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine zaključilo je ugovor o dugoročnom zakupu na period od 30 godina državnog zemljišta zbog izgradnje vjetroelektrane na lokalitetu Sinjajevina u opštini Šavnik, sa konzorcijumom podgoričkih kompanija N1, Sistem-MNE i Permonte, saopšteno je Pobjedi iz tog resora. Vlasnici kompanije N1 su Nebojša Kažić i Milan Rapaić sa po 25% učešća u kapitalu. Polovina firme N1 pripada

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.