NavMenu

Uveden stečaj u Meljine kompleks

Izvor: RTCG Petak, 27.05.2022. 12:10
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/Silas Camargo Silão)
Privredni sud Crne Gore otvorio je stečajni postupak u kompaniji Meljine kompleks, na predlog stečajnog povjerioca Opštine Herceg Novi. Sudija Dragan Vučević za stečajnog upravnika imenovao je Lada Šekularca.

Opština Herceg Novi inicirala je stečaj zbog duga, kompanije Duška Kneževića, za porez na nepokretnosti od 720.000 EUR

Meljine kompleks ranije je upravljao bolnicom Meljine, sada u stečaju, a hercegnovskoj opštini nije platio porez od 2014. do 2020. godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

06.05.2024.  |  Građevina

Nije realno očekivati pad cijena stanova - Građevinski sektor doživio nezabilježen rast, ali i dalje ne može da zadovolji potražnju

U Crnoj Gori u narednom periodu nije realno očekivati pad cijena stanova, saopštio je predsjednik Odbora Udruženja građevinarstva u Privrednoj komori (PKCG), Mile Gujić, i dodao da je teško prognozirati kakva će biti dalja dinamika po tom pitanju. - U ovom trenutku je jako teško prognozirati šta će se desiti sa cijenama. Mislim da nema ekonomske logike da dođe do pada cijena nekretnina. Moguće da dođe, i možda već imamo, blagi pad

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.