NavMenu

Kompanija MPC Properties kupila Delta City šoping centar u Beogradu

Izvor: eKapija+ Četvrtak, 02.12.2021. 14:34
Komentari
Podeli
Kompanija MPC Properties, regionalni lider u izgradnji i upravljanju nekretninama, kupila je Delta City šoping centar, čime je potvrdila svoju lidersku poziciju. Ova akvizicija je dodatno osnažila MPC retail portfolio koji čine UŠĆE Shopping Center, najposjećeniji šoping centar u regionu, BEO Shopping Center, nova šoping destinacija koja je otvorena u junu prošle godine, Mercator centar Beograd, prvi moderni šoping centar u Beogradu i Immo Outlet centar, omiljeni porodicama iz okruženja centra.

MPC Properties ima najduže iskustvo i ekspertizu u izgradnji, invenstiranju, razvoju, akvizicijama i upravljanju komercijalnim nekretninama, a trenutno posjeduje i upravlja impresivnim portfoliom sastavljenim od poslovnih objekata i šoping centara, građenih po najvišim svjetskim standardima i na najboljim gradskim lokacijama. Portfolio kompanije je efikasan i održiv, sertifikovan najvišim standradima zelene gradnje LEED i BREEAM za čak 95% svog potfolija. Pored navedenih retail objekata, kompanija posjeduje i ekluzivan portfolio poslovnih zgrada, među kojima su Ušće Tower One i Ušće Tower Two poslovni centri, Navigator Business Complex, TLD Belgrade i Plaza Prima.

Delta City je jedan od najposjećenijh šoping centara, i to ne samo u Beogradu već i u cijeloj zemlji, koji zbog svoje jedinstvenosti privlači veliki broj posjetilaca, koji su ovom šoping centru lojalni još od 2007. godine kada je centar i otvoren. Dodajući svom porfoliju ovaj uspješan centar, MPC će imati priliku da, koristeći svoju ekpertizu i najbolju praksu, poboljša i unaprijedi isksutvo na ovoj šoping destinaciji.

Ušće Tower One, Ušće Tower Two i UŠĆE Shopping Center (Foto: MPC Properties)Ušće Tower One, Ušće Tower Two i UŠĆE Shopping Center
- Kupovinom Delta City šoping centra, MPC Propeties je u mogućnosti da svojim zakupcima i poslovnim partnerima ponudi ne samo kvalitetan i raznovrstan portfolio, već i najbolje tržišne uslove za razvoj poslovanja. Naša dugogodišnja ekpertiza u razvoju i upravljanju najvećim retail i office projektima u zemlji, uigran tim internacionalnih i domaćih stručnjaka, najšira mreža internacionalnih i regionalnih brendova, ali prije svega stabilan i održiv portfolio, čine MPC Properties pouzdanim partnerom za razvoj i nadogradnju biznisa. Ovom akvizicijom naša retail mreža broji čak pet šoping centara i predstavlja apsolutnog lidera na domaćem tržištu, ali i šire - izjavio je CEO MPC Properties Maxence Liagre.

U cilju postizanja jedinstvenog šoping iskustva posjetilaca, kompanija MPC Properties je nedavno lansirala i mobilnu aplikaciju lojalnosti Tvoj Centar, koja spaja tri tržna centra UŠĆE, BEO i Mercator, a koja omogućava nagrađivanje poenima posjete bilo kojem od navedenih tržnih centra. Prikupljeni poeni kroz aplikaciju se zatim mogu zamijeniti za ekskluzivne poklone i popuste. U aplikaciju će uskoro biti dodat i Delta City šoping centar, što će povećati atraktivnost centra, ali i kvalitet i obim same komunikacione platforme Tvoj Centar.

(Foto: MPC Properties)
Važno je naglasiti i da je MPC Properties jedan od pionira i promotera zelene gradnje na domaćem tržištu, što potvrđuje činjenica da u svom vlasništvu posjeduje čak tri objekta koja su projektovana i izgrađena po najvišim svjetskim standradima zelene gradnje: Navigator Business Center 1 i 2 koji su izgrađeni po LEED Gold standardu i UŠĆE Tower Two koji je izgrađen u skladu sa BREEAM standardom.

Svaki sledeći projekat kompanije se dodatno unapređuje i pomjera granice tržišta, a naredni MPC korak je uvođenje i Well sertifikata Health and Safety za cijeli portfolio. Ovaj sertifikat je posebno značajan, imajući u vidu aktuelnu situaciju sa pandemijom covid-19, jer predstavlja najbolju svjetsku praksu koja doprinosi boljitku čitave zajednice.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

12.04.2024.  |  Saobraćaj

Evo kako izgleda Sun Princess, najveći kruzer koji je ikad posjetio Crnu Goru (FOTO i VIDEO)

U Bar je juče uplovio "Sun Princess", najveći kruzer koji je ikad posjetio Crnu Goru. Riječ je o plovilu dužine 345,28 metara i teškom 177.882 tona, izgrađenom u Italiji. Princess Sun je najnoviji kruzer u floti kompanije Princess Cruises, a u februaru je imao svoje prvo komercijalno putovanje. Veliki ponos što Bar iz godine u godinu biva prepoznat kao sve atraktivnija i popularnija kruzing destinacija kazala je potpredsjednica Opštine

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.