NavMenu

Gradski stadion u Gradišci pred modernizacijom - U toku izrada idejnog rješenja za sportski centar FK Kozara

Izvor: eKapija Petak, 06.11.2020. 10:18
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Bplanet/shutterstock.com)Ilustracija
Fudbalski klub Kozara iz Gradiške nedavno je dobio pomoćni teren sa vještačkom travom. Teren se gradio u sklopu projekta Fudbalskog saveza BiH "Razvoj infrastrukture omladinskog fudbala u BiH kroz širu društvenu zajednicu", a finansiran je od UEFA-e i Grada, rekao je za eKapiju Vedran Knežević iz Odjeljenja za komunalne i stambene poslove.

- U sklopu pomenutog projekta obaveza Gradske uprave bila je priprema podloge za vještačku travu tj. izvođenje zemljanih radova i drenažnog sistema, što je i urađeno, nakon čega je nedavno postavljena i vještačka trava.

Knežević kaže da je Gradska uprava finansirala i postavljanje sportske ograde oko pomoćnog terena kao i prve faze rasvjete.

- Takođe, u toku je izrada idejnog projekta sportskog centra FK Kozara Gradiška, kojim će se predvidjeti sanacija i dogradnja postojećih tribina i krovne konstrukcije, dogradnja pratećih objekata, sa svim sadržajima potrebnim za rad kluba, kako seniorske selekcije, tako i mlađih kategorija. U planu su i smještajni kapaciteti i prostori za izdavanje.

Dodaje da je u okviru projekta predviđena i rekonstrukcija glavnog terena sa atletskom stazom, zatim izgradnja reflektora uz glavni teren, kao i izgradnja pomoćnih tribina za glavni i pomoćni teren sa pratećim objektom, odnosno svlačionicama.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

08.05.2024.  |  Industrija, Građevina

Još jedna robna kuća Zećanka? - Kavarić group planira gradnju novog poslovnog objekta u Grblju (FOTO)

Kompanija Kavarić group, u čijem vlasništvu su saloni namještaja Zećanka, planira izgradnju novog poslovnog objekta u Grblju, na teritoriji opštine Kotor. To se može vidjeti u zahtjevu za odlučivanje o potrebi izrade Elaborata procjene uticaja na životnu sredinu koji je investitor podnio Agenciji za zaštitu životne sredine. Ukupna površina lokacije na kojoj je planirana gradnja objekta iznosi 3.538 m2, pri čemu se od parcele oduzima

05.05.2024.  |  Vijesti

Lidl otvara markete u najmanje sedam opština

05.05.2024.  |  Vijesti

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.