NavMenu

Umetničko produkcijska grupa Noć muzeja

Potpuni naziv:

Umetničko produkcijska grupa Noć muzeja

Kontakt

Adresa:Kneza Miloša 23, 11000 Beograd
Telefon: ??? (?)?? ??? ????
Fax: ??? (?)?? ??? ????
Email:no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

nevladine organizacije

Opis djelatnosti

Noć muzeja je umetničko-produkcijska grupa koja okuplja istaknute umetnike, istoričare umetnosti, sociologe kulture i sve one koji se na bilo koji način bave kulturom, a nastala je s ciljem da se kroz kreativne inicijative afirmišu univerzalne kulturne i umetničke vrednosti.

Osnovna delatnost jeste osnivanje, organizacija i realizacija manifestacije Noć muzeja. Pored ovoga, bavimo se i drugim aktivnostima čiji je zajednički cilj dugoročno povećanje posećenosti muzejskih institucija, kao i povezivanje i saradnja sa sličnim institucijama u zemlji i inostranstvu. UPG Noć muzeja kroz različite projekte i manifestacije sličnog karaktera okuplja i upošljava ljude koji imaju slična interesovanja.
Prikaži pun opis

Vijesti

Vidi sve

27.04.2018.  |  Turizam, sport, kultura

Počinje prodaja ulaznica za Noć muzeja 2018.

Ulaznice za jubilarnu 15. Noć muzeja, koja će 19. maja biti održana na više od 60 lokacija u Beogradu, od danas će biti u prodaji, najavili su organizatori. Više od 100 različitih dešavanja za sve uzraste očekuje Beograđane i njihove goste u najlepšoj majskoj noći tokom koje će muzeji, galerije, kulturni centri i druge brojne institucije otvoriti svoja vrata za posetioce od 17

Iz kataloga roba i usluga

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit

Drugi kontakti

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit