NavMenu

Prodato dva miliona akcija Novog duvanskog kombinata

Izvor: Mina Petak, 23.07.2021. 11:01
Komentari
Podeli
(Foto: Ti_ser/shutterstock.com)
Na Montenegroberzi je jutros u blok trgovini prodato 2,02 miliona akcija Novog duvanskog kombinata (NDK) za 2,02 mil EUR. Cijena po akciji je iznosila jedan EUR.

Prodati akcijski udio od 8,68%, prema podacima Centralnog klirinškog depozitarnog društva, odgovara Glavnom gradu Podgorica.

Inspektori su u četvrtak, kako je Vijestima kazao potpredsjednik Vlade i koordinator službi bezbjednosti Dritan Abazović, po nalogu direktora Uprave prihoda i carina Aleksandra Damjanovića počeli kontrolu poslovanja NDK.


Abazović je kazao da je upravo Damjanović, na sjednici Biroa za operativnu koordinaciju (BOK) održanoj prije dva dana, tražio češću kontrolu NDK.

NDK se nalazi u slobodnoj carinskoj zoni, a shodno članu 18 Zakona o duvanu - slobodne zone ne podliježu tom zakonu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

01.05.2024.  |  Vijesti

Prosječna plata u martu 825 EUR, za godinu porasla 5,6%

Prosječna zarada bez poreza i doprinosa u martu je iznosila 825 EUR, i zabilježila je rast od 0,5% u odnosu na februar. Podaci Monstata pokazuju da je u odnosu na isti mjesec prošle godine, prosječna neto plata porasla 5,6%. Prosječna bruto plata bila je 1.032 EUR. - Ako se ima u vidu da su potrošačke cijene u martu 2024. godine u odnosu na februar 2024. zabilježile rast od 0,5% proizilazi da su realne zarade ostale na istom nivou -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.