NavMenu

Delta City 67 d.o.o. Beograd

Srednje preduzeće

Potpuni naziv:

PREDUZEĆE DELTA CITY 67 DOO BEOGRAD

Odgovorno lice:

Zorana Lazarević

Matični broj:

????????

PIB:

?????????

Datum osnivanja:

??.??.????

Pretežna delatnost:

(????) Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit

Kontakt

Sedište firme
Adresa:Miletnija Popovića 7B, 11070 Beograd
Telefon: ??? (?)?? ??? ????
Fax: ??? (?)?? ??? ????
Email:no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

privatna

Broj zaposlenih:

?? (????)

Nivo prihoda/godina:

???-??? EUR

Vlasnici

Ime Prezime, ???%

Opis djelatnosti

Delta City se bavi razvojem, upravljanjem i održavanjem tržnih centara u skladu sa internacionalnim zahtevima. Postavlja nove standarde i promoviše potpuno novu kulturu kupovanja.

Kao pravi „grad u malom” Delta City tržni centar predstavlja uspešnu kombinaciju raznovrsnih maloprodajnih objekata i zabavnih sadržaja u kojima čitava porodica može da uživa ceo dan.

Delta City tržni centar sadrži supermarket, raznovrsne prodavnice modnog, sportskog i dekorativnog sadržaja poznatih domaćih i svetskih proizvođača, kao i banku, poštu i druge usluge. U ponudi su i multipleks bioskop, kuglana, igraonice za decu i fitnes centar, raznovrsni tematski restorani i atraktivni kafići. Delta City tržni centar je koncipiran tako da je svakom nivou moguće direktno pristupiti iz višeetažne garaže. Obezbeđena je brza vertikalna komunikacija unutar objekta uz pomoć velikog broja eskalatora, što pruža izuzetan komfor. Moderan dizajn i prijatna atmosfera doprinose potpunom užitku budućih posetilaca.

Delta City tržni centar je prvi pravi tržni centar, novi koncept koji nudi sve sadržaje kao najmoderniji svetski centri, neuporedivo bogatiji i raznovrsniji od svega što je do sada viđeno kod nas.

Obezbeđene su tri lokacije u Beogradu i jedna u Podgorici, a planira se i regionalno širenje Delta City tržnih centara.
Prikaži pun opis

Vijesti

Vidi sve

11.04.2024.  |  Agro

Otvoren novi IQOS butik u TC Delta City

Kompanija Philip Morris International, globalni lider u proizvodnji bezdimnih proizvoda, sinoć je otvorila novi IQOS butik u Beogradu, u TC Delta City. U novom IQOS butiku korisnici će imati priliku da dožive jedinstveno iskustvo i da istraže najnovije inovacije u oblasti bezdimnih alternativa. Ovo je ekskluzivna destinacija za sve punoletne pušače koji žele da se informišu o manje

Iz kataloga roba i usluga

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed

Lorem ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor sit

Lorem ipsum dolor sit amet

Drugi kontakti

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum mauris In eu congue sapien Integer a leo sed orci semper auctor Etiam a nisl euismod elementum orci vel condimentum enim Sed placerat velit eget neque venenatis molestie Nunc accumsan ante et pharetra dapibus massa felis tincidunt mauris lobortis