NavMenu

U Kaluđerovini u opštini Tivat u planu gradnja porodičnog hotela sa bazenom, bioskopom i apartmanom sa privatnom saunom

Izvor: eKapija Utorak, 14.07.2020. 23:46
Komentari
Podeli
Maketa objekta (Foto: Zahtjev za odlučivanje o potrebi izrade elaborata za procjenu uticaja na životnu sredinu/screenshot)Maketa objekta
Tivatska kompanija First investment company planira izgradnju malog porodičnog hotela pod nazivom AB u naselju Kaluđerovina u Opštini Tivat.

Prema Zahtjevu za odlučivanje o potrebi izrade elaborata za procjenu uticaja na životnu sredinu, hotel će se graditi na parceli površine 983,64 m2 i imaće četiri smeštajne jedinice.

- Planirana arhitektura hotela je savremena mediteranska, prilagođena priobalnom području Tivta. Forma objekta je djelimično razuđena, sa nekoliko kubusa različitih spratnosti. Glavni, najveći takav kubus je postavljen paralelno uz more, na njega se bočne naslanja drugi, najveći. Ostali djelovi objekta su kubusi manjih gabarita i spratnosti, naslonjeni na veća dva. Na ovaj način se objekat razbija i usitnjava, umjesto jedne gabaritne cjeline. Na prostoru prema moru organizovana je terasa sa bazenom, otvorenim barom, prostorom za ležaljke i relaksaciju. Čitav prostor je u istoj ravni, podignut u odnosu na šetalište, tako da su ostvareni pogledi prema moru bez ikakvih ostrukcija. Paralelno u odnosu na terasu formirane su zelene zone - navedeno je u dokumentaciji.


U prizemlju je predviđen ulazni hol (loby) sa recepcijom i toaletima. U centralnoj zoni nalaziće se restoran koji će imati direktnu vezu sa platoom pored bazena. Uz nju na prizemlju su predviđeni još bilijar sala, poker room, cigar and whisky bar i bioskop.

U smještajnom dijelu prizemlja organizovane su 4 hotelske sobe, a na spratu četvorosobni luksuzni apartman, sa privatnom saunom.

U podzemnoj etaži biće obezbijeđeno 9 parking mjesta, a krov hotela biće prekriven zelenim površinama i solarnim panelima.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Agro

Kako je Beč pokrenuo sopstveni brend organske hrane - Wiener Gusto omogućava građanima da konzumiraju održive, regionalne proizvode, a čitavim procesom upravlja Grad

Odjeljenje za poljoprivredu i šumarstvo Grada Beča upravlja zemljištem površine gotovo 44.000 hektara u Beču i drugim djelovima Austrije. To uključuje velike šume i livade, kao i 2.200 hektara poljoprivrednog zemljišta sa raznovrsnim usjevima. Pilot projekat u organskoj proizvodnji pokrenulil su još sedamdesetih godina, da bi u periodu od osamdesetih, do dvijehiljaditih uslijedila potpuna tranzicija ka organskoj poljoprivredi. Prošle

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.