Tematski bilten

Turizam i ugostiteljstvo – U susret novim trendovima

NavMenu

Hotel Sunce - Mjesto gdje tim postaje jači

Podeli
(Foto: Photo Alispahić)
Hotel Sunce u Sokobanji je jedinstven hotel u jugoistočnoj Srbiji, udaljen 224 km od Beograda, 324 km od Novog Sada i 60 km od Niša. Raspolaže sa 155 savremeno dizajniranih smještajnih jedinica, opremljenih po najvišim standardima, dva restorana (pansionski i A la carte), lobby barom sa galerijom i bibliotekom, dvije banket sale, savremenim Wellnes&Spa centrom i besplatnim parkingom za sve goste.

(Foto: Studio Avanti)

Korporativni događaji

Kako bismo svaku vašu ideju pretvorili u uspjeh, a svaki vaš poslovni sastanak, seminar ili predavanje prevazišli očekivanja vama bitnih ljudi, potrudili smo se da obezbijedimo dvije multifunkcionalne sale, različitog kapaciteta (do 110 osoba) u zavisnosti od postavke. Dajte nam smjernice, a mi ćemo za vaše potrebe organizovati različite kompanijske događaje, poput seminara, team buildinga, radnih ručkova, koktela ili radionica različitih tipova.


Sala Rtanj

(Foto: Photo Alispahić)

Dođite do najboljeg rješenja, napravite godišnji plan i povežite se sa saradnicima u ugodnoj atmosferi i prijatnom ambijentu naše sale Rtanj, opremljenoj po najvišim standardima.


Sala Ozren

(Foto: Photo Alispahić)

Neka vaš događaj protekne u prijatnoj atmosferi kojom odiše sala Ozren. Okupite svoj tim i ojačajte ga, bilo da je u pitanju poslovni sastanak ili opuštajuća team building aktivnost.


Restorani

Kako bi se vaš događaj upotpunio, odaberite ono što vašem timu najviše odgovara iz posebno kreirane ponude menija, kafe pauza i paketa pića. U zavisnosti od potreba, predah možete napraviti na svježem vazduhu našeg Atrijuma ili elegantnoj galeriji Lobby bara.

Restoran PergamentRestoran Pergament

Ukoliko za svoje partnere želite najbolje, možemo ih zajedno ugostiti u jednom od naših restorana, u kojima se na jedinstven način prepliću ljubaznost osoblja, prijatni ambijent i ukusi tradicionalnog i modernog. Naš šef i njegov tim potrudiće se da vaši gosti i vi budete zadovoljni i motivisani da radne obaveze završavate sa lakoćom. Bogata vinska karta, veliki izbor pića, najkvalitetnija kafa, specijaliteti kuhinje, pažljivo odabrane namirnice u kombinaciji sa našim znanjem i trudom, učiniće vaš boravak i boravak vaših saradnika kod nas, svojevrsnim doživljajem.


Wellnes & Spa centar

Nakon uspješnog radnog dana opustite se u modernom, savremeno opremljenom Wellness i Spa centru koji predstavlja jezgro i svjetlost naše ponude. Prostire se na 1.300 m² i pruža veliki izbor različitih sadržaja. U ponudi su dva zatvorena i jedan otvoreni bazen, tri vrste sauna (finska, bio, soft), hidromasažna kada, parno kupatilo, kaldarijum, tropski tuševi, tunel iznenađenja, slana soba, hladna i relax soba sa tepidarijumima, teretana, sobe za masažu. Tokom boravka u spa centru na raspolaganju vam je bar sa ponudom različitih bezalkoholnih pića.

(Foto: Photo Pergament studio)


Team building aktivnosti

Za timove željne avanture i adrenalina možemo organizovati različite vrste timskih igara, vožnju kvadovima ili šetnje stazama zdravlja uz pratnju vodiča.

Biće nam zadovoljstvo da ugostimo vas i vaše saradnike i budemo partneri vaših događaja. Dobro došli u hotel Sunce, mjesto gdje je svaki trenutak posvećen vašem zadovoljstvu!