Tematski bilten

Turizam i ugostiteljstvo – U susret novim trendovima

NavMenu

Bijeg od posla u Bogatiću - Termalna Rivijera pružiće vam relaksaciju i uživanje

Podeli
Poslovne obaveze, sastanci, odgovornost i predanost onome što radimo često mogu da dovedu do takozvanog sindroma sagorijevanja (burnout), kada nam je neophodno da se "isključimo" i posvetimo sebi. Čak i ukoliko nije to u pitanju, kvalitetan odmor za vikend važan je da bismo od ponedeljka ponovo bili spremni za posao. Zbog toga je potrebno pronaći mjesto koje će biti "melem" i za tijelo i za dušu. Jedna od najboljih preporuka je posjeta Termalnoj Rivijeri, koja se nalazi u Bogatiću.

Ovo mjesto u srcu Mačve udaljeno je svega sat vremena od Beograda i Novog Sada, dok se iz Sremske Mitrovice, Šapca, Loznice i Biljeljine stiže za manje od pola sata. Ovdje možete, između ostalog, da posjetite etno park Sovljak, Radovan kulu Miliča od Mačve, zgradu starog okružnog načelstva, manastir Ilinje.

Svoje mjesto ovdje je pronašao i kompleks Termalna Rivijera i to ne slučajno. Naime, riječ je o najtoplijoj mineralnoj banji u Srbiji, sa temperaturom vode od 75 stepeni na izvoru. Kompleks je jedinstven po geotermalnoj vodi izuzetnih balneoloških karakteristika. Na dubini od 771 metra crpi se voda temperature 70ºC, koja se koristi u bazenima nakon hlađenja. Tokom hladnijih perioda godine njena temperatura može da dostigne i do 40ºC, omogućavajući posjetiocima da uživaju u kupanju bez obzira na vremenske prilike.

Ova termomineralna voda je izuzetno ljekovita. Prema hemijskom sastavu i po karakteristikama pripada grupi oligomineralnih sulfidnih homeotermi. Može uspješno da se koristiti i u terapijske svrhe kao dopunsko sredstvo pri liječenju zapaljenskog reumatizma (reumatoidni artritis, Behtrevljeva bol), ekstraartikularnog reumatizma (fibrioziti, mioziti, panikuliti, tendiniti), posljedica trauma i stanja posle preloma kostiju i hirurških intervencija na koštanom sistemu.

Termalna Rivijera nudi vam mogućnost noćenja, kao i velnes i spa usluge. Za sve one koji žele da uživaju i u gastronomskim specijalitetima, na usluzi je restoran. Posebno je dizajniran prostor za najmlađe posjetioce, koji predstavlja samostalnu cjelinu sa zabavnim atrakcijama i toboganima. Ovo omogućava djeci da se igraju i zabave na siguran i uzbudljiv način.Pravi odabir za tim bilding aktivnosti

Termalna Rivijera vam garantuju zdravlje, relaksaciju i uživanje. Pretvara minus u plus, otklanja stres i poboljšavaja raspoloženje.

Zbog toga je baš ovaj kompleks pravi odabir za tim bilding aktivnosti. Termalne vode i dodatni rekreacioni sadržaji čine ga idealnim mjestom za organizaciju ovakvih dešavanja.

Ovdje možete organizovati: plivačka takmičenja, igre na vodi, rekreativne radionice, orijentacione aktivnosti, relaks i meditaciju.

Kroz raznovrsne aktivnosti tim bildinga, bazeni Rivijere postaju mjesto gdje se sastaju zabava, avantura i zajedništvo, ostavljajući dubok i pozitivan utisak na sve učesnike.


Fotogalerija
Termalna Rivijera Bogatić