Tematski bilten

Turizam - Od poslovanja do zadovoljstva uz bogatstvo izbora

NavMenu

Dizajn-butik hotel Crystal nudi sobe elegantnog dizajna i jedinstveni restoran sa panoramskim pogledom na cio Beograd

Podeli
U luksuznom dijelu Vračara, u blizini hrama Svetoga Save, smješten je dizajn - butik hotel Crystal. Uz topao enterijer i ambijent cio hotel je protkan bojama prirode sa uglađenim dodirom moderne arhitekture. Uz poslednje adaptacije, hotel Crystal se ovog proleća predstavlja u novom ruhu.

Svim gostima hotela na raspolaganju je valet kao i chauffer servis, a poslednji dodatak hotela je i fitness centar opremljen profesionalnim spravama za vježbanje.


Pored soba elegantnog dizajna, hotel u ponudi ima konferencijske sale za sastanke i seminare kao i "rooftop" restoran "The view".


Jedinstveni restoran sa panoramskim pogledom na cjeli grad nudi savremenu kombinaciju modernog ambijenta, odlične hrane i veliki izbor pažljivo odabranih vina i koktela, kao i kreativan muzički program.


Sa novim dizajnom i prepoznatljivim stilom, hotel Crystal ovim restoranom unaprijedio je ukus Beograda i učvrstio svoje mjesto na hotelijerskoj sceni. Koristeći svježe namirnice i kombinaciju moderne i tradicionalne kuhinje svako jelo sa menija odlikuje poseban pečat, za nepce svakog hedoniste.


Kompletan sadržaj tematskog biltena Turizam - Od poslovanja da zadovoljstva uz bogatstvo izbora možete vidjeti OVDJE.