Tematski bilten

Turizam - Od poslovanja do zadovoljstva uz bogatstvo izbora

NavMenu

Doživite Zlatibor kroz neodoljiv spoj luksuza i tradicije - Zlatibor Mountain Resort & Spa (FOTO)

Podeli
Zlatna planina koja živi tokom cijele godine i svojim turističkim potencijalima privlači sve veći broj turista iz zemlje i regiona, prije nešto više od godinu dana je postala bogatija za najluksuzniji planinski rizort - Zlatibor Mountain Resort & Spa.

Smješten u samom srcu Zlatibora, uz centralni trg i zlatiborsko jezero, ovaj hotel kategorizacije pet zvjezdica oslikava savršen spoj tradicije, savremenog dizajna i moderne tehnologije. Pored idealne lokacije, dodatnu ljepotu uživanja pruža ogromna mogućnost izbora savremeno opremljenih hotelskih soba i apartmana. Različiti tipovi smještajnih jedinica nude različit doživljaj odmora, a svaku od njih odlikuje rustičan, planinski stil, upotpunjen dozom luksuza i elegancije.

Poseban dragulj planinskog kompleksa je Magnesium Wellnes & Spa centar koji se prostire na više od 4.000 kvadrata i sadrži specijalnu vrstu vode bogatu magnezijumom. Istraživanja prestižnih naučnih institucija su utvrdila da se radi o vodi koja je, zahvaljujući svom hemijskom sastavu, jedinstvena u svijetu i blagotvorno djeluje na stanje čitavog organizma.


Osim bazena, gostima je na raspolaganju i raskošna spa zona sa nekoliko vrsta sauna, kao i prostorije za masaže i tretmane lica i tijela. Posjetioci sa istančanim ukusom, koji zahtijevaju privatnost, mir i lični prostor, mogu da uživaju u sofisticiranom VIP kutku ili otmenom spa apartmanu. Oni koji odmor ne mogu da zamisle bez fizičke aktivnosti, na raspolaganju imaju najsavremenije opremljen fitness centar, čiji kapaciteti mogu da zadovolje potrebe kako profesionalnih sportista, tako i rekreativaca.

Kada je gastronomija u pitanju, Zlatibor Mountain Resort & Spa pruža jedinstvenu fuziju konvencionalnog i modernog doživljaja kuhinje. Koncept a la carte restorana Kalem by Zak Mountain Concept se zasniva na najkvalitetnijim lokalnim namirnicama, smjelim kombinacijama i najmodernijim načinima pripreme, u rukama nekih od najboljih gastronomskih stručnjaka u regionu. Gosti hotela će takođe moći da uživaju u pansionskom restoranu RUJ, koji karakteriše besprekorna usluga, ljubazno osoblje, autentičan ambijent i pogled na sam centar Zlatibora.

Poseban prostor u hotelu namijenjen je istinskim hedonistima. Kožne garniture, suptilni detalji i autentični zidovi Cigar lounge baru daju dozu mističnosti i elegancije, dok izolovanost i tamni, umirujući tonovi pružaju neophodnu intimu i zaklonjenost od pogleda prolaznika. Gosti koji uživaju u ukusima kvalitetnog vina, imaju priliku da iskuse arome najprestižnijih domaćih i inostranih etiketa, posebno odabranih i smještenih u jedinstven ambijent.

Kongresni centar hotela Zlatibor Mountain Resort & Spa nudi prostor, opremu i podršku za sve poslovne događaje. Tri konferencijske sale opremljene najsavremenijom audiovizuelnom tehnologijom posjeduju sve što je potrebno za uspješan poslovni sastanak ili kongres. Uz savremenu opremu, korporativni enterijer i vrhunski profesionalizam osoblja hotela, svaki poslovni događaj izgledaće savršeno.

Zabavni sadržaji hotela Zlatibor Mountain Resort & Spa kreirani su sa posebnom pažnjom, u namjeri da gostima pružimo što više mogućnosti za druženje i nezaboravne trenutke sa najdražima. Najsavremenije opremljena, prostrana bilijar sala, kao i Bowling centar, koji je i jedini na ovoj planini, gostima će obezbijediti kvalitetan i zanimljiv odmor.


Najmlađi posjetioci imaju poseban tretman, pa je specijalno za njih napravljen pravi mali dječiji grad, podijeljen u nekoliko cjelina. Različite aktivacije, posebno prilagođene uzrastima, oduševiće djecu, ali i roditelje, koji će moći bezbrižno da uživaju u kafi ili spa tretmanu, dok o njihovim najdražima brine profesionalno osoblje Playroom igraonice.

Značajno je pomenuti da se u sklopu hotela nalazi prostrana podzemna garaža, u kojoj se nalazi dovoljan broj parking mjesta za goste hotela. Garaža je toplom vezom povezana sa ostatkom hotela.

Doživite Zlatibor kroz neodoljiv spoj luksuza i tradicije i dozvolite da vaš odmor na planini dobije potpuno novu dimenziju. Provedite ga u najsavremenijem planinskom rizortu Zlatibor Mountain Resort & Spa, smještenom u srce ove atraktivne turističke destinacije.

Informacije i rezervacije putem e-maila: info@hotelzlatibor-resort.com ili na telefon: +381 31 31 50 500.


Fotogalerija
Zlatibor Mountain Resort and Spa - spoj luksuza i tradicije