Izdvojite članak Odštampajte vijest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Artisan spaja snagu i ljepotu drveta u visokokvalitetan namještaj

(Foto: Artisan )
Fabrika Artisan, sa sjedištem u Tešnju u Bosni i Hercegovini, nastala je iz tradicionalne stolarije Ćostović koja je u nju pretočila svu svoju ljubav prema drvetu i 50 godina iskustva u njegovoj obradi.

Artisan je specijalizovan za ručnu proizvodnju visokokvalitetnog namještaja od masivnog drveta i upravo je insistiranje na ručnom, artisanskom radu ono što nas razlikuje od ostalih. Prva iskustva stekli smo izrađujući namještaj za holandske i britanske dizajnere, a 2007. u saradnji s regionalnim dizajnerima pokrećemo i prvu sopstvenu kolekciju.

Od tada nastojimo da svakom kolekcijom, svakim komadom drveta, vizijom dizajnera i dodirom marljivih majstorskih ruku opravdamo filozofiju koju slijedimo.

(Foto: Artisan )
Zato što volimo drvo, želimo tu ljubav da podelimo proizvodeći namještaj za ljude koji dijele našu strast prema drvetu i vrhunskom namještaju.

Zato što volimo drvo, naša glavna mašina za proizvodnju su ruke naših artisana, majstora koji vizije dizajnera svakodnevno pretvaraju u jedinstveni ručni rad.

Nedavno je otvoren i prodajni salon u Beogradu, na adresi Karađorđeva 49.

Kontakt telefoni: +381 63 481 915 i +381 65 224 76 20.

Radno vrijeme salona je od 9 do 17 časova od ponedeljka do petka. Posjete nakon radnog vremena po dogovoru.

beograd@artisan.ba

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Enterijer i eksterijer - Kako do vrhunskog uređenja doma i poslovnog prostora" možete pročitati OVDJE.

Fotogalerija
Artisan nameštaj


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak