Izdvojite članak Odštampajte vijest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Up Living - Decoration & Design

Up Living kompanija je specijalizovana za projektovanje i opremanje svih vrsta privatnih i javnih prostora, tekstilnim proizvodima i dekorativnim materijalima, namijenjenim za uređenje enterijera i eksterijera.

Postojimo od 2003. godine, a 2014. smo osnovali Up Living sa idejom da klijentima pružimo jedinstven sistem usluge.
Nas cilj je da kreiramo nove ideje i gradimo novi koncept, oslonjen na svoj tim stručnjaka. Inspiraciju pronalazimo u životu, umjetnosti, profesionalizmu i učenju, ljepoti i stvaranju, strasti i ljubavi.

Proizvodi iz naše ponude

• Namještaj
• Zavjese i garnišne
• Mebl štof
• Tapete
• Sistemi (paketo, rolo i zebra, zip sistemi za spoljnu upotrebu)
• Tepisi
• Podne obloge (sve vrste itisona, pleteni PVC, LVT materijali. ..)
• Tekstil za hotelska opremanja


Namještaj

Posebno ističemo našu ponudu kvalitetnog, modernog, izbalansiranog i savremeno dizajniranog tapaciranog namještaja. Svi komadi su izuzetno udobni, izdržljivi i funkcionalni. Atraktivne i zanimljive forme, lako dobijaju lični pečat i imaju bezgranične mogućnosti kada je riječ o savršenom uklapanju u okruženje. Dizajnerski i pažljivo kreirani komadi namještaja, od visoko kvalitetnih materijala, daju pouzdanost kao i vrijednost ličnom prostoru. Imamo visoke kriterijume u pogledu estetike i materijala koje koristimo, ne zaboravljajući na razumne cijene i dostupnost naših proizvoda.


Zavjese i garnišne

Naše kolekcije zavjesa i drapera nude zapanjujuće širok spektar različitih boja, tekstura i dezena, koje ih svrstavaju u adekvatne materijale za sve vrste opremanja. Naglašavamo široku lepezu "negorivih", odnosno materijala sa odgovarajućim protivpožarnim sertifikatima namijenjenih za hotelska opremanja.

Pored materijala u ponudi je i kompletan izbor pratećeg programa (garnišne, kukice, veziljke, kićanke…), kao i raneri, prekrivači, dekorativni jastuci i dr.

(Foto: Up Living )
Mebl štof

Materijali koji su namijenjeni za tapaciranje mobilijara su vrhunskog kvaliteta, modernog dizajna, kao i velikog raspona boja, šara i dezena. Upotrebljivi su u svim stilovima enterijera. U skladu su sa današnjim vremenom, a uz zadržavanje starih i klasičnih vrijednosti. Pored njihove primarne namjene, mebl štof koristimo i za izradu jastuka, prekrivača i draperija…


Tapete

Velikim izborom tapetnih obloga postali smo specijalisti za pronalaženje pravog rješenja za Vaš prostor, bilo da se radi o hotelu, restoranu, poslovnom ili stambenom objektu. Svi naši proizvodi posjeduju sve neophodne sertifikate i kvalitete, da ispostuju namjenu za koju se koriste, a široka paleta proizvoda će svakako ispuniti vaša očekivanja kada je riječ o izboru boja i dezena.


Sistemi

Bez obzira o kom tipu sistema je riječ, oni predstavljaju veoma praktično rješenje zaštite od sunca, a pored toga su odličan enterijerski detalj. Imamo različite tipove platna prema različitim karakteristikama. Tako imamo platna adekvatna za kancelarijsku upotrebu, kao i platna koja se mogu koristiti u prostorima za stanovanje. Pored sistema za upotrebu u enterijeru postoje i oni koji su primjenjivi u eksterijeru (zip sistemi).


Tepisi

Tepisi koji se nalaze u našoj ponudi, odlikuje visok nivo dizajna i izradjeni su od pažljivo birane vune, viskoze, pamuka, mikrofibera kao i drugih visoko kvalitetnih materijala. Različite kombinacije boja, dizajna i materijala, čine odlično kreiranu kolekciju sa jedinstvenim karakterom. U kolekciji tepiha primijenjene su različite tehnike izrade: od ručnih tehnika čvorovanja, rezbarenja, tkanja do najsavremenijih tehnoloških procesa. Naša kolekcija ima više od 200 različitih modela sa preko 1.000 boja i dezena.

(Foto: Up Living )
Podne obloge

Naša visoko kvalitetna ponuda podnih podloga sadrži:

• Itisone u pločama
• Štampane itisone u rolni
• Štampane itisone u pločama
• Itisone specijalnih oblika
• Pleteni PVC
• LVT i druge kolekcije PVC obloga
• Vještačka trava
• Podignuti pod

Podne obloge su idealno rješenje za opremanje enterijera i eksterijera svih vrsta javnih prostora.

Konstatno dajemo nove ideje kroz kolekcije materijala i proizvoda, koje pažljivo biramo!

Naši saloni se nalaze u Kragujevcu i Beogradu.

Up Living Kragujevac
Bulevar kraljice Marije 54 B , local 9, Smallville
Kontakt telefon: 034/364-680

Up Living Beograd
Vojislava Ilića br, 87, Voždovac
Kontakt telefon: 011/32-87-044

Ili nas možete pronaći na našoj internet stranici www.upliving.rs.

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Enterijer i eksterijer - Kako do vrhunskog uređenja doma i poslovnog prostora" možete pročitati OVDJE.


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak