NavMenu

Otvoren poziv za organizaciju stratap događaja na temu hrane - Rok za prijave do 23. avgusta

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 12.07.2021. 14:00
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: kuvona/shutterstock.com)Ilustracija
EIT Food je jedna od najvećih i najuticajnijih inicijativa na temu hrane u svijetu, te kao zajednica znanja i inovacija (Knowledge and Innovation Community - KIC) Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT), EIT Food povezuje partnere iz vodećih preduzeća, univerziteta i istraživačkih centara širom Evrope.

Nedavno su objavili poziv za iskazivanje interesovanja za organizaciju startap događaja na temu hrane putem koga će EIT Food izabrati tri organizacije koje će sprovesti programe startap događaja u svojim zemljama. Crna Gora je prepoznata među zemljama koje mogu da kandiduju projekte, saopštilo je Ministarstvo ekonomskog razvoja.

Cilj startap događaja biće predstavljanje EIT Food programa i aktivnosti lokalnoj ciljnoj inovativnoj zajednici, kao i prepoznavanje potencijalnih korisnika za EIT Food preduzetničke programe. Takođe, jedan od ciljeva je i okupljanje svih relevantnih zainteresovanih aktera, njihovo umrežavanje i razmjena mišljenja o trenutnom stanju u sektoru i izazovima inovacionog i preduzetničkog ekosistema.


Prijavni obrazac je potrebno poslati u elektronskoj formi na engleskom jeziku na sljedeću e-mail adresu: RIS@eitfood.eu najkasnije do ponedeljka, 23. avgusta 2021. godine.

Više detalja dostupno OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija

Početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Podgorici očekuje se u septembru

Kraj trećeg kvartala, a to je septembar je novi rok za početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Direktor Vodovoda Aleksandar Nišavić kaže da je toku finalizacija glavnog projekta posrtojenja te da očekuju da će do kraja ovog mjeseca biti revidiran. - Nakon što projekat bude revidovan sledeći korak je održavanje javne rasprave i dobijanje dozvole za gradnju od nadležnih institucija. To je nešto što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.