NavMenu

Raspisan konkurs za najbolju startap ideju studenata Univerziteta Crne Gore - Nagradni fond 5.500 EUR

Izvor: eKapija Utorak, 06.07.2021. 14:37
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay/Sanu As)Ilustracija
Karijerni centar Univerziteta Crne Gore raspisao je nagradni konkurs za najbolju startap ideju studenata Univerziteta Crne Gore, sa nagradnim fondom od 5.500 EUR za tri najbolje startap ideje.

Nagradni fond obezbijedili su Univerzitet Crne Gore, Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) i Privredna komora Crne Gore.

- Karijerni centar UCG omogućio je, u partnerstvu sa Ambasadorm Francuske i Francuskim institutom u Crnoj Gori, da još tri studenta, učesnika konkursa, po odabiru komisije, pošalje u trodnevnu posjetu najvećem svjetskom startap kampusu Station F, u Parizu. Cilj ovog trodnevnog putovanja, čiji će troškovi biti u potpunosti pokriveni, jeste da studenti dobiju mogućnost da predstave svoj preduzetnički projekat i dobiju savjete za pokretanje svog biznisa - saopšteno je iz Univerziteta Crne Gore.

Pravo prijave imaju svi studenti Univerziteta Crne Gore, koji se mogu prijaviti pojedinačno ili u timu, sa maksimum tri člana. Individualni aplikanti mogu imati najviše dvije prijave. Jedan tim može prijaviti najviše tri startap ideje.

Rok za prijavu startap ideja je 5. septembar 2021.

Prijavni formular sa razvijenom startap idejom dostavlja se u štampanoj formi, nepotpisan, sa šifrom (maksimum pet karaktera - sastavljena od slovnih i brojčanih karaktera), u zapečaćenoj/zatvorenoj koverti, čime se obezbjeđuje anonimnost autora.

Kandidat dostavlja još jednu zapečaćenu kovertu na kojoj je naznačena šifra rada, a u kojoj su sljedeći podaci o autoru: ime i prezime, potvrda o studiranju, kontakt telefon i e-mail adresa.

Zapečaćene koverte sa radom i podacima o autoru se dostavljaju na adresu Univerziteta Crne Gore - ulica Cetinjska br. 2, 81 000 Podgorica, sa naznakom "Prijava za nagradni konkurs za najbolju startap ideju studenata".

Odluku o dodjeli nagrada za najbolju startap ideju donosi komisija koju čine predstavnici Univerziteta Crne Gore i partnera konkursa. Prijavni formular dostupan je na zvaničnom sajtu Univerziteta Crne Gore, na stranici Karijerni centar i u prilogu.

Za sva dodatna pitanja, studenti mogu kontaktirati Karijerni centar na e-mail adresu karijernicentar@ucg.ac.me
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.