Izvor: eKapija | Petak, 20.03.2020.| 12:43
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Prijave za CEE Scaleup Challenge do 29. marta - Šansa za osvajanje investicije do 1 mil EUR

(Foto: Gajus/shutterstock.com)
Inovativne kompanije sa tendencijom brzog rasta iz Centralne i Istočne Evrope imaju mogućnost da osvoje investiciju do 1 mil EUR u CEE Scaleup izazovu, najvećem online takmičenju u regionu, koje je omogućila Vestbee, vodeća regionalna platforma koja povezuje globalne VC fondove, korporacije, akceleratore i biznis anđele sa startapima i scaleup-ovima iz Centralne i Istočne Evrope, prenosi portal digitalizuj.me.

Zahvaljujući tome što je takmičenje online, osnivači mogu da predstave svoje biznise investitorima i korporacijama bez napuštanja svojih domova.

Za CEE Scaleup Challenge mogu da se prijave sve kompanije sa tendencijom rasta iz Centralne i Istočne Evrope, kao i iz Njemačke, Austrije i Švajcarske koje su u post-seed/pre-series fazi, series A fazi i dalje. Djelatnost treba da spada u jednu od sledećih kategorija: biznis i ICT, SaaS, vještačka inteligencija, analitika, Big Data, Fintech i Insurtech, pametni gradovi i domovi, Industrija 4.0 i Proptech, planeta i održivost, zdravlje i dobrobit.

Rok za prijave je 29. mart 2020. Dodatne informacija o programu i ostalim nagradama su dostupne su OVDJE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.