NavMenu

Prijave za CEE Startup Challenge do 1. decembra - Kompanije imaju šansu da osvoje 1 mil EUR i privuku investitore

Izvor: Startit Nedjelja, 17.11.2019. 22:16
Komentari
Podeli
(Foto: Gajus/shutterstock.com)
Inovativne brzorastuće kompanije iz regiona Centralne i Istočne Evrope imaju priliku da se bore za nagradu od milion evra na CEE Startup Challenge-u, onlajn takmičenju startapa. Osim novčane nagrade za pobjednike, sve male i srednje kompanije će imati šansu da nađu investitore.

Takmičenje je namijenjeno startapima, skejlapima, kompanijama koje se nalaze u fazi prikupljanja seed investicija, koje su u fazi prije runde A, u rundi A ili u kasnijoj fazi. Takođe, kompanije koje mogu da učestvuju trebalo bi da posluju u nekoj od ovih oblasti: biznis i informaciona i komunikaciona tehnologija (IKT), SaaS, vještačka inteligencija, analitika i Big Data, fintech i insurtech, pametni gradovi i kuće, Industrija 4.0 i proptech (Property technology), planeta i održivost, zdravstvo i blagostanje.

Osim nagrade vrijedne milion evra i investicija, jedna od specijalnih nagrada će biti i mjesto u InnoEnergy-jevom Highway akceleratorskom programu, koji podržava startape u ranoj fazi razvoja, koji rade u oblasti energije, cleantech-a i mobilnosti. Odabrani tim će dobiti podršku InnoEnergy-jeve mreže stručnjaka u oblasti razvoja proizvoda, izgradnje tima, prikupljanja investicija, kao i pomoć pri plasiranju proizvoda na tržište.

CEE Startup Challenge organizuje Vestbee, platforma koja povezuje globalne VC fondove, korporacije, akceleratore i biznis anđele sa startapima i skejlapima iz regiona.

Žiri CEE Startup Challenge-a će 16. decembra saopštiti kojih deset timova ulazi u finalni izbor, dok će dva dana kasnije biti poznat pobjednik takmičenja. Svi zainteresovani startapi i skejlapi se mogu prijaviti na ovom linku do 1. decembra.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija

Početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Podgorici očekuje se u septembru

Kraj trećeg kvartala, a to je septembar je novi rok za početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Direktor Vodovoda Aleksandar Nišavić kaže da je toku finalizacija glavnog projekta posrtojenja te da očekuju da će do kraja ovog mjeseca biti revidiran. - Nakon što projekat bude revidovan sledeći korak je održavanje javne rasprave i dobijanje dozvole za gradnju od nadležnih institucija. To je nešto što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.