NavMenu

Prodaje se građevinsko zemljište u Dobroj Vodi - Parcele predviđene za gradnju luksuznog turističkog naselja

Izvor: eKapija Utorak, 15.11.2022. 12:09
Komentari
Podeli
(Foto: Marko Krivokapić)
U mjestu Dobra Voda i blizini Bara prodaje se urbanizovano zemljište ukupne površine 35.673 m2 predviđeno za gradnju luksuznog turističkog kompleksa.

- Prema urbanističkoj dozvoli, maksimalna bruto građevinska površina (BRGP) je 68.730 m2. Riječ je o dvije parcele čija je ukupna povšrina 35.673 m2, pri čemu postoji mogućnost njihovog spajanja i definisanje fazne izgradnje. Budući objekat može imati najviše 10 etaža - navode iz Dobra Voda Dream Villas.

Napominju da zemljište ima predivan pogled na more.

(Foto: Marko Krivokapić)
- Važno nam je da nađemo ozbiljnog i kredibilnog investitora za zemljište, s obzirom na to da je na njemu planirana izgradnja luksuznog turističkog naselja. Takođe, zainteresovani smo isključivo za prodaju, a ne suinvesticije ili neki drugi vid partnerstva - ističu.


Crna Gora je tokom poslednjih godina postala jedna od najatraktivnijih investicionih detinacija, čemu doprinose i brojne pogodnosti za investitore u sektoru turizma. Takođe, tu je i program ekonomskog državljanstva koji je na snazi do kraja ove godine, a zahvaljujući kome je na primorju i sjeveru zemlje počela izgradnja brojnih luksuznih hotela i turističkih kompleksa.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.