NavMenu

Lovćen banka kupuje poslovni prostor do 1.100 kvadrata u Podgorici

Izvor: eKapija Srijeda, 21.09.2022. 15:32
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: GaudiLab/shutterstock.com)Ilustracija
Lovćen banka raspisala je tender za kupovinu poslovnog prostora za sjedište banke u Podgorici.

Kako je objašnjeno, predmet poziva je kupovina završenog kancelarijskog prostora u stepenu izgrađenosti "ključ u ruke" bez namještaja, neto površine 1000 - 1.100m2 sa pripadajućim garažnim mjestima, i tominimum 10 garažnih mjesta u podzemnoj garaži ili 10 parking mjesta na parteru fizički obezbijeđenih i pod video nadzorom 24h otvorenom parkingu i skladišnim prostorom do 60 m2.

Lokacija poslovnog prostora treba da bude u okviru prve gradske zone u Podgorici, na ekskluzivnom mjestu u okviru biznis zone grada gdje su pretežne djelatnosti u dijapazonu između poslovno-administrativnih i komercijalnih.

U oglasu je između ostalog objašnjeno da poslovni prostor treba da čini funkcionalnu cjelinu sa maksimum 2 spojene etaže, te da bude uknjižen na prodavca kod Uprave za nekretnine PJ Podgorica, bez tereta i ograničenja.

Jedan od uslova je i da poslovni prostor bude u završenoj fazi (bez namještaja), uz naznaku da izvođenje radova na adaptaciji i rekonstrukciji radi prilagođavanja poslovnog prostora potrebama banke uradiće se nakon izbora ponuđača.

- Maksimalni rok u kom se može preuzeti ponuđeni poslovni prostor sa pripadajućim garažnim mjestima i skladišnim prostorom je 5 mjeseci od dana potvrde međusobno usaglašenog projektnog rješenja organizacije prostora shodno potrebama kupca za koje je potrebno mjesec dana za izradu (5+1 - ukupno 6 mjeseci). Obaveza ponuđača je da kupoprodajnom cijenom obuhvati izradu projektnog rješenja organizacije prostora usklađeno sa projektnim zadatkom kupca, te da prostor uredi u skladu sa istim nakon pismene saglasnosti - navodi se u oglasu.


Takođe, ponuđač je u obavezi da prilikom primopredaje poslovnog prostora naručiocu uredno ispostavi kompletnu projektnu dokumentaciju (projekat arhitekture, hidrotehike, instalacija jake i slabe struje, mašinski projekat i slično).

Ponude se predaju radnim danima od 8 do 16 sati, a najkasnije do 3. oktobra 2022. godine do 16 sati. Otvaranje ponuda, održaće se najkasnije do 10. oktobra u prostorijama Lovćen banke u Podgorici.

Odluka o izboru najpovoljnije ponude, odnosno odluka o poništenju postupka nabavke donijeće se u roku od 10 dana od dana otvaranja ponuda.

Više informacija o tenderu možete vidjeti OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije, Turizam, sport, kultura

Boravišna taksa biće veća, više novca će dobiti NTO

Ministarstvo turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera formiralo je radnu grupu za izradu nacrta izmjena i dopuna Zakona o boravišnoj taksi, kojim će se povećati iznos ove naknade koja ulazi u cijenu smještaja za turiste i na novi način definisati raspodjela tog prihoda između opštinskih turističkih organizacije, Nacionalne turističke organizacije i opštinskih i državnog budžeta. To je saopšteno iz ovog resora na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.