NavMenu

Kompanija Čelebić počela izgradnju stambeno poslovne zgrade RB Ellipse u Ljubljani - Investicija vrijedna 18 mil EUR

Izvor: eKapija Četvrtak, 28.01.2021. 09:40
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay/Nikguy)Ilustracija
Podgorička kompanija Čelebić, biznismena Tomislava Čelebića, počela je gradnju stambeno-poslovne zgrade na Roškoj cesti u glavnom gradu Slovenije.

To je drugi građevinski poduhvat crnogorskih kompanija u Sloveniji, nakon što je Zetagradnja u saradnji sa slovenačkim biznismenom crnogorskog porijekla Izetom Rastoderom ušla u sličan biznis u Ljubljani.

Kompanija Čelebić je, kako je saopšteno, započela pripremne radove za izgradnju prve elipsoidne zgrade u ovom gradu, u samom gradskom jezgru, uz rijeku Ljubljanicu, pored srednje ekonomske škole.

Procijenjena vrijednost investicije je 18 mil EUR.

Očekuje se da će izgradnja zgrade visoke 27 metara trajati dvije godine, a prvi vlasnici će ključeve preuzeti na proljeće 2023. Službena prodaja stanova započeće u februaru ove godine. Zbog neobičnog oblika dobila je ime RB Ellipse.

Osam spratova Ellipse sadržaće 64 moderna stana veličine od 43 do 153 kvadratna metra. U okviru četiri sprata podzemne garaže biće dostupno 154 parking mjesta i 65 ostava.

Zgrada će imati 28 dvosobnih, 16 trosobnih, 14 četvorosobnih i četiri dupleks apartmana. Na terasi zgrade nalaze se još tri luksuzna penthouse stana sa pogledom na tri strane. Manji apartmani nalaziće se na sjevernoj strani zgrade sa pogledom na školu, dok će se srednji i dupleks apartmani nalaziti na južnoj strani sa pogledom na Grubarjev prekop i Golovec. Veliki stanovi biće smješteni na oba oboda elipse.

Stanovi će biti izvrstan spoj kvaliteta, funkcionalnosti, udobnosti života i urbane pristupačnosti, saopšteno je iz podgoričke kompanije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži počinje sledeće nedelje

Naredne sedmice počeće izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži u Ulcinju, prenosu portal Ul-Info. - U subotu, 6. aprila, biti svečano postavljen kamen-temeljac za turistički kompleks Otrant Reefs na Velikoj plaži. Najavljeno je da će se ovaj kompleks prostirati na preko 40.000 kvadrata, te da će imati dva hotela sa 5 zvjezdica i 23 vile, te brojnim drugim pratećim sadržajima uz Port Milenu - prenosi portal.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.