NavMenu

Pantomarket iz Herceg Novog prodaje svu preostalu imovinu - U ponudi parcela i poslovna zgrada po cijeni od 2,32 mil EUR

Izvor: eKapija Srijeda, 23.12.2020. 15:32
Komentari
Podeli
(Foto: shutterstock.com/BlueSkyImage)
Pantomarket u stečaju oglasio je postupak za unovčenje preostale imovine prikupljanjem pisanih ponuda.

Kako se navodi predmet prodaje je sva preostala imovina ovog stečajnog preduzeća iz Herceg Novog, a čine je materijalna i nematerijalna imovina.

Materijalna imovina su nepokretnosti u Mrčevcima koju čine parcela površine 1.972 m2, poslovni prostor u izgradnji iz pet zasebnih dijelova ukupne veličine 1,341 m2. Početna cijena ovih nepokretnosti koji se prodaju kao cjelina je 2,32 mil EUR.

Nematerijalnu imovinu čini 100% udio u preduzeću Pantomarket Stočar iz Čačka, po početnoj cijeni od 5.031 EUR. Nudi se i udio od 48,92% u preduzeću Panto Group iz Skoplja po cijeni od 10.981 EUR.

Vrijednost navedene nematerijalne imovine je, kako se ističe u oglasu, srazmerno umanjivana u prethodnih 17 pokušaja unovčenja, budući da nije bilo zainteresovanih ponuđača.

Uz ponudu zainteresovani ponuđači treba da uplate i depozit u visini od 10% od početne cijene imovine. Rok za dostavljanje ponuda je 13. januar, kada će biti održano i njihovo javno otvaranje.

Više detalja pogledajte OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Saobraćaj

Nove cijene goriva: Benzin skuplji dva, dizel jeftiniji jedan cent

Cijene benzina od sjutra će biti skuplje dva, dok će cijena eurodizela biti niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva. Cijena lož ulja ostaće nepromijenjena. Kao je navedeno, eurosuper 98 i 95 poskupiće dva centa i koštati 1,68, odnosno 1,64 EUR za litar. Eurodizel će biti jeftiniji cent i tokom dvije naredne sedmice koštati 1,48 EUR. Cijena lož ulja zadržaće se na 1,45 EUR. Saglasno odredbama uredbe o

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.