NavMenu

Imovina Rudnika boksita ponuđena šesti put - Početna cijena za nekretnine i zemljište u Nikšiću 1,2 mil EUR

Izvor: eKapija Utorak, 13.10.2020. 15:30
Komentari
Podeli
(Foto: Khomson Satchasataporn/shutterstock.com)
Stečajni upravnik Rudnika boksita iz Nikšića oglasio je šestu prodaju imovine ovog stečajnog dužnika javnim prikupljanjem ponuda.

Kako se navodi u tenderu, predmet prodaje su zemljište i nekretnine u Nikšiću.

Procijenjena vrijednost zemljišta ukupne povšine 5.932 m2 iznosi 373.716 EUR, dok je vrijednost dvospratne zgrade čija je površina 1.652 kvadrata procijenjena na 892.080 EUR.

Ukupna početna cijena imovine koja se prodaje iznosi 1,26 mil EUR. Kako se može vidjeti, umanjena je u odnosu na prethodnu prodaju, kada je iznosila 1,40 mil EUR.

Pravo učešća na tenderu imaju sva fizička i pravna lica koja ispune tražene uslove. Rok za dostavljanje ponuda je 9. novembar 2020. godine do 13 časova. Njihovo javno otvaranje održaće dan kasnije, odnosno 10 novembra u 11 sati.

Više informacija o tenderu možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.