NavMenu

Opština Bar prodaje zemljište predviđeno za izgradnju stambeno-poslovnih objekta

Izvor: eKapija Srijeda, 22.07.2020. 15:48
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Andy Dean Photography/shutterstock.com)Ilustracija
Opština Bar raspisala je tender za prodaju zemljišta koje se nalazi na KO Novi Bar.

- Predmet prodaje je katastarska parcela br. 4814/2, po kulturi voćnjak 1. klase, površine 272 m2 i neplodno zemljište, površine 183 m2 i katastarska parcela br. 4813/2, po kulturi neplodno zemljište, površine 187 m2, sve iz LN br. 1154 KO Novi Bar, a ukupne površine 642 m2 koja čini dio urbanističke parcele UP 20 u zoni A - navodi se u tenderu.

Zemljište je namijenjeno za izgradnju objekta za kolektivno stanovanje velikih gustina sa mješovitom namjenom i to poslovanje, administracija, kultura, obrazovanje, sport i rekreacija, trgovina i ugostiteljstvo kao i dijelom višeporodično stanovanje.

Predviđena spratnost objekta iznosi 11 nadzemnih etaža, a početni iznos naknade za zemljište je 258,17 EUR.

- Naknada za uređivanje građevinskog zemljišta iznosi 98 EUR po m2 neto građevinske površine. Lokacija je djelimično komunalno opremljena, a Opština je obavezna da izvrši opremanje do granice urbanističke parcele, u skladu sa detaljnim planom i to u roku koji će biti određen ugovorom o međusobnim pravima i obavezama po osnovu naknade za komunalno opremanje građevinskog zemljišta, a u zavisnosti od načina plaćanja ove naknade - stoji u javnom pozivu.

Rok za privođenje namjeni je najduže 5 godina od dana zaključenja ugovora o prodaji zemljišta.

Pravo učešća ne tenderu imaju sva domaća i inostrana fizička i pravna lica koja ispune tražene uslove.

Obilazak parcele izvršiće se 28. jula sa polaskom u 11 časova ispred zgrade Opštine Bar.

Rok za dostavljanje ponuda je 30. jul 2020. godine do 14 časova. Prodaja zemljišta vršiće se putem usmenog javnog nadmetanja koje će se održati 3. avgusta 2020. godine sa početkom u 13:30. u prostorijama Opštine Bar.

Detalje tendera možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.